Bu nasıl bir adalettir nasıl bir mağduriyettir:( ama bizim sıkıntımız bu işte kenetlenemiyoruz, öyle oturduğumuz yerde beklemeyle bişi olucaği yok binlerce mağdur var lütfen hepimiz yazalim şikayet ve daha başka ne yapılmasi gerekiyorsa yapalim.
figenkar tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2016 KPSS GEÇERLİLİĞİ 2 yıl olması hakkında
-
RE: 2016 KPSS GEÇERLİLİĞİ 2 yıl olması hakkında
Kesinlikle bişiler yapmalıyız bu nedir arkadaşlar herkes halinden memnun mu? Yoksa insanlar bu saatten sonra bişi yapılmaz diye mi bişi demiyorlar?
-
RE: 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
Arkadaşlar kolay gelsin herkese.Ben Antalya'yı seçtim listedeyim de şükür fakat kurum sınavından çok korkuyorum.Çok mu yüksek kapatır? Öyle ki kurum sınavında yapamayacağım korkusu oluyor hep ve odaklanamıyorum
figenkar tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
arkadaşlar ben ilçedeyim ilçe müdürlüklerinden onay yaptırılıyor mu? elimde aslı gibidir de yok notere mi gitmeliyim?
-
RE: Tarım Kredi Kooperatifleri 10 Müfettiş Yardımcısı Alımı
arkadaşlar listeyi nerden buldunuz bi atar mısınız?
-
RE: Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı, Servis Görevlisi Alımı (2017)
arkadaşlar ben yanlış başvuru yapmışım iptal etme parayı geri alma olasılığı yok mudur lütfen yardımcı olur musunuz?
-
@Merve90 Facebook'ta anket yapılıyor
-
@kahkullu hım o yüzden taban diyorsunuz. Ama yine de çeldirici bence
-
Arkadaşlar tavan fiyat olmuycak mı ?o sonuçta tavan fiyat tüketiciyi korur taban fiyat üreticiyi. Biri bunun açıklamasını yapabilir mi?
-
@halilhy bana da atabilir misiniz hocam
-
@hulyayasar ben de soru üzerinden gidiyorum hocam. yani 90la kapatıcak hali yok heralde bütün şehirler yüksek kapatabilir hocam sakin olalım ve çalışalim Allah utandırmasın
-
@dude siz de mi Antalya sectiniz? haklısınız teşekkür ederim evet yapiyorum hocam kaygı ve stres yükü bindi ekstradan işte.9 günü nasıl değerlendirmeyi düşünüyosunuz peki