Bu sinavlarin ciddi sinavlar oldugunu ve ingilizce farkinin oldugunu cogu kisi biliyor o yuzden basvuru olmuyor spk da son alimda listeyi dolduramamisti normal yani bununda dolduramamasi asil 88 89 la kapatir diyenler hayal dunyasinda yasiyo biraz
merimeri tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu Personel Alımı 2017-2
-
ben aradım arkadaşlar açtılar ancak her zamanki gibi elle tutulur bir bilgi yok, okumalar devam ediyor ilerleyen günlerde açıklanır dediler.
-
RE: HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
Bende bu ogretmen tayfanin sinav ve mulakat korkusunu anlamiyorum cidden. Biz yillardir kpss kurum mulakat gibi zorlu surecten gecerken yakinmiyoruz da insanlar bir mulakat geldi diye abarttilarda abarttilar
-
RE: Ankara Guy Champions Leage
@Çetin tesekkurler de insan bir tereddutte kaliyor iste
-
@thorstein-veblen uzmanliklar icin bilmiyorum ancak gecen yil murakipliga girmistim iktisat maliye isletme finansmani dersleri bir aradaydi maliye den 2 soru olmakla birlikte 8 soru yogunlugu makro para banka total 10 soru vardi diye hatirliyorum.Ilk soruda 5 tane tanim aciklama vardi digerleri hep yorum yapmaya dayaliydi. Hukuk kisminda icra iflas ve anayasa yoktu , cezadan olay uzerinden bir soru ticaretten 2 ya da 3 soru , borclar medeni seklindeydi , muhasebe monografinin tamamini yaptirmiyordu ancak kayitlar hayli zorluydu. Mali tablolardan yorumlama vardi. Hatirladiklarim bunlar
-
RE: TCDD Müfettiş Yardımcılığı İlanı 2017
Kik in listesi belli oldu kik e girecek olanlar bu sinavdan basvurusunu 13 une kadar cekilebilecegini yazmisti bir arkadas, bir zahmet basvurular cekilirse sinirdakilerede umut olabilir diye dusunuyorum.
-
90 puanla sov mu yapiyosunuz abi ya kik geliyo zaten cevre sehircilik geliyo daha ne bu doymazlik 10 parcaya bolunun her sinava girin deseler tamam derler adeta
-
RE: İl Göç Uzman Yardımcılığı 2017
Abi boyle bir ilan gormedim yaa bu kadar anlamsiz!! hem puani 80 e cek hem 500 tane puan turu yaz alacaginda 20 kisi tebrikler harika bir revizyon
-
Bu ileti kaldırılmıştır!
-
Bu ileti kaldırılmıştır!
merimeri tarafından gönderilen son iletiler
-
@snali anladim hocam cok tesekkurler
-
@sbky91 rica ederim ne demek keske mulakata girenlerden de akis hakkinda bilgi edinebilsek ne guzel olur
-
@sbky91 bankacilik hukukta ;
Tuzel kisiliklerin sona erme sekilleri
Sozlesme serbestisi
Tanimlar vardi yapamadigim Ttk dan bir ilke durust resim ilkesi vardi
As lerde yonetim kurulunu anlatiniz vardi
Hatirlayabildiklerim bunlar -
Mulakata giren hic kimse yok mu bu grupta?
-
@ligarba tesekkurler simdi konustum komisyonun calismalarinin devam ettigini aciklanma tarihinin belli olmadigini soylediler
-
Arkadaslar teftis kurulu baskanliginin numarasindan mi ulasiyorsunuz kuruma baska bir numara bulamadim da ?
-
Bu ileti kaldırılmıştır!
-
Bu ileti kaldırılmıştır!