Yüce rabbim bize bir daha mülakat açıklanma stresi yaşatmasın tez elden atanalım da kurtulalım ya ömrüm çürüdü mülakat sonucu beklemekten rabbim yüzümüze baksın.. Amin!!!
hakperest46
@hakperest46
hakperest46 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
-
3 yıldır bekleyen ve bir çok mülakattan elenen biri olarak inşallah hepimiz hakkında hayırlı olur arkadaşlar... Kaderimizde varsa olur olmazsa başka maçlara bakarız düsturuyla hareket edelim çünkü sonucu müsbet olarak görmediğinizde zor oluyor ama sonra kısmet diyip tekrar başlıyorsunuz inşallah rabbim kimseye bu sefer kısmet dedirmez atanırız:))
-
servis yazdık diye emek mi vermedik şimdi kafamızda saç kalmadı atanabilmek için kendi adıma diyorum sınav puanım yüksekti ama sırf sayı fazlasından servis yazdım ve bir çok arkadaşımda işsizlikten eminim garanti etmek istedi konuşurken insanları incitmemeye özen göstermek gerekiyor aslında cevap vermeyecektim ama tutamadım kendimi kusura bakmayın tekrardan iyi akşamlar herkese...
-
nefret ettim 31,9 rakamından rüyama girmese bari bugün bu rakam:)
-
RE: 2017 Kaymakamlık Sınavı
@forumders ben hiç o toplara girmedim iş gücü dedim yanlışı yaptım oturdum:)
-
RE: HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
@kilici Ankara’nın başkent oluşu üzerine, zamanında ileri geri çok şey söylenmiştir. Özellikle İngiliz diplomadan, Ankara, ancak iki yıl başkent kalabilir; İstanbul yine başkent olur demişlerdir. İngiltere Büyükelçiliği’nin hiçbir zaman Ankara’ya taşınamayacağını ilân etmişlerdir. Osmanlı Salta¬natı geri gelirse başkent tekrar İstanbul’a taşınır diye ummuşlar ve bekle¬mişlerdir. Türkiye’de muhalefetin palazlanıp başkent sorununu gündeme getirmesini, İstanbul’un tekrar başkent yapılmasını arzulamışlar, beklemiş¬lerdir. Ankara’yı aşırı ölçüde yermişlerdir, Ankara’nın başkent yapılması kararını yanlışmış gibi göstermeğe kalkmışlardır. İngilizlerin bu kampan¬yası yedi yıl kadar sürmüştür. Bütün bunlar artık tarihte kalmıştır. Baş¬kent kavgası, Türkiye’nin zaferiyle sonuçlanmıştır.
Bugün basınımızda Ankara’nın sık sık eleştirildiği görülür. Kışın baş¬kentin hava kirliliği, yazın kuraklığı susuzluğu, konu edilir. Ankara’da çar¬pık bir şehirleşme olduğu vurgulanır. Bütün bu eleştiriler ideal bir Türk başkenti özleminden kaynaklanıyor olsa gerektir. Yoksa başkentin yanlış seçildiğini ve değiştirilmesi gerektiğini söyleyen pek yoktur.
Ankara’nın başkent seçilmesi karan, doğru ve yerinde bir karardır. Yeni Türk Devleti’ne yeni bir başkent gerekliydi. Ankara elverişli bir ko¬numdaydı. Anadolu’nun merkezi bir yerinde, koyu bir Türk oymağının ortasında, tarihi karayollarının geçit yerinde ve demiryollarının bir ucunda bulunuyordu. Yeni devletin başkenti Anadolu’ya kaydırılmakla, ülkenin bütünüyle daha dengeli biçimde ilgilenme olanağı yaratılmıştır. Yeni Türk Devleti’nin dikkati Anadolu’ya kaymış, kaydırılmıştır. -
faiz sorusu vardı vadeyi soruyordu 270 yaptım ben vade gün olarak verilmişti
-
@caglartugba enflasyon neden olmuyor 1980 yılında enflasyon yüzde 107 olarak tarihi bir rekor kırmış en son 1946 üç haneli olmuş ve o yılda yüzde 104 olarak gerçekleşmiş
-
Fırtına öncesi sessizlik gibi... Bakalım hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah bugün açıklanır da biter bu çile...
-
@salieri allah iyiliğinizi versin :)) şu sözcüğü öyle her zaman yazmayın kalbe iyi gelmiyor:):):)
hakperest46 tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: KPSS 2018/2 Merkezi Atama Lisans
selamlar p3 puanım 88,17 bölüm kamu yönetimi sıralama kamu yönetimi+sbky 251 ilk veya ikinci atamada şansım nedir sizce teşekkürler
-
RE: KPSS p3 branş sıralaması
88,17 kamu yönetimi 151 ilk ve ikinci atamada şans nedir acaba
-
RE: TBMM Stenograf Kursiyeri Alım İlanı
arayıp bilgi alan oldu mu arkadaşlar
-
arkadaşlar kurs malum haftaya kılık kıyafet şartı nedir sizce takım elbiseyle mi gidecez
-
@krtdtl asgari ücret almayacak mıyız
-
RE: 2018 GK - GY Kaç Net Yaptınız, KPSSP3 Kaç Puan Bekliyorsunuz?
@haticeaydinn tesekkür ederim çok sağolun:)
-
RE: 2018 GK - GY Kaç Net Yaptınız, KPSSP3 Kaç Puan Bekliyorsunuz?
puanın 88,17 acaba atanma şansım nedir tecrübeli arkadaşlar ne düşünüyor