Bence başlangıç olarak baş düşmanımız olan yapay şekeri hayatımızdan çıkarabiliriz Amacımız gün sayısı belirleyerek mümkün olduğunca o sürenin sonuna kadar işlenmiş ürün tüketimini azaltmak hatta tamamen bırakmak olabilir.Böylece bağışıklık sistemini kuvvetlendirip daha dinç ve sağlıklı bir biçimde kilo vermek için yolumuza devam edebiliriz
krtdtl tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: TY zayıflıyor :)
-
@1umut Kesinlikle cilde etkisi var. Bunu kendi gözlemlerime dayanarak doğrulayabilirim Önemli olan doğal olanı ve doğadan olanı tüketmek.Emin olun halsizliğimizin,enerjisizliğimizin bir nedeni de yapay beslenme.
-
RE: 2017 Kaymakamlık Sınavı
@giovani elinize emeğinize sağlık.Kendi adıma faydalanacağım için teşekkür ederim.
-
RE: Bir Kitap da Sen Al.
@priss Merhaba bende naçizane dile getiremediği,paylaşamadığı duyguları belki karalar diye bir defter almak istiyorum.Listeye eklerseniz sevinirim
-
RE: Kamu Yönetimi Formasyon Sayfası
@ErtuğrulBEY İlanlar ne zaman gelmeye başlar acaba?
-
RE: **İdari Yargı hakimligi Kitap Havuzu **
@Suigeneris Ocak ayından itibaren çalışmalara başladığınızı yazmışsınız.Sınavın Aralıkta yapılacağını varsayarak nasıl bir sistemle çalışmalara başlarsak iyi bir netice elde edebiliriz.Bu konuda tavsiyelerinizi almak isterim.
-
RE: Kamu Yönetimi Formasyon Sayfası
@ErtuğrulBEY Ben Gazi mezunuyum.Bizim okul veriyor.Dicle Üniversiteside veriyor diye biliyorum.
-
RE: **İdari Yargı hakimligi Kitap Havuzu **
@Suigeneris Çok teşekkür ederim.Umarım emeklerinizin karşılığını alırsınız.İyi çalışmalar diliyorum.
krtdtl tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: TBMM Stenograf Kursiyeri Alım İlanı
Damga vergisi hariç herhangi bir kesintiye tabi olmaksızın asgari ücret yazıyor da bunu nasıl algılamalı pek bilemedim o yüzden sordum
-
Arkadaşlar aranızda maaşla ilgili net bilgi alan var mı?
-
@1umut Kesinlikle cilde etkisi var. Bunu kendi gözlemlerime dayanarak doğrulayabilirim Önemli olan doğal olanı ve doğadan olanı tüketmek.Emin olun halsizliğimizin,enerjisizliğimizin bir nedeni de yapay beslenme.
-
Bence başlangıç olarak baş düşmanımız olan yapay şekeri hayatımızdan çıkarabiliriz Amacımız gün sayısı belirleyerek mümkün olduğunca o sürenin sonuna kadar işlenmiş ürün tüketimini azaltmak hatta tamamen bırakmak olabilir.Böylece bağışıklık sistemini kuvvetlendirip daha dinç ve sağlıklı bir biçimde kilo vermek için yolumuza devam edebiliriz
-
@öğrenci Keşke günlük kurs saatini fazla tutsalardı böylece toplam kurs süresi 1 yıl olmazdı
-
STENOGRAFİ KURSU SINAV SONUÇLARINA İLİŞKİN DUYURU
Kurumumuz Tutanak Hizmetleri Başkanlığında çalıştırılmak üzere Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlığı Stenografi Kursu ve Stenograflık Yönetmeliği hükümleri uyarınca (40) adet stenograf yardımcısı alınması amacıyla açılan sınavda başarılı bulunan ve istenilen belgeleri göndererek kursa katılmaya hak kazanan (59) kursiyere ilişkin liste aşağıda yer almaktadır.
Stenografi kursuna katılacak kursiyer listesi
Stenografi Kursu, 3 Eylül 2018 – 2 Ağustos 2019 tarihleri arasında Personel Hizmet Binası Eğitim Salonunda hafta içi 10.00 -12.00 saatleri arasında gerçekleştirilecektir.
İlanen duyurulur. 01.08.2018 -
@hakperest46 evet siteden takibini yapın siz yine dedi.
-
Arkadaşlar insan kaynakları ile görüştüm kurs tarihi ile ilgili bilgi almak için.Eğitim biriminin ilgilendiğini,tarihin belli olmadığını,meclis başkanı yeni seçildiği için eğitim planının henüz belli olmadığını ve büyük ihtimal haftaya bile açıklanmayacağını söylediler.
-
@hakperest46 Umarım bir an önce başlar çünkü kurs süresi baya uzun.