Arkadaslar biz elimzizden geleni yaptik yapacagizda16 nisana kadar bir daha meclise gidip baska mv ile gorusme talebimiz olacak ne kadar cok insan katilirsa bize o kadar cok sesimi duyurulur. Ankarada olup klavye delikanligi yapmayip bizle gelecek olan varsa bize ulassin insallah Allah nasip ederse sinav acilir bizede bir dua edersiniz...
ky061 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2016 Aralık GUY Sınavı
-
Arkadaslar bayburt mv ile konustuk sagolsun bizi dinledi ve yarin genel merkezde yapilacak olan toplantida bakan beye isteklerimizi iletecegini soyledi ayrica bu tarj ricalari toplu sekilde yaparsaniz daha iyi sonuc alirsiniz diye bize soyledi...
-
Arkadasim size neden yalan soyleyelim git sor ldanisman beye madem inanmiyorsunuz boyle bi gorusme olmus mu olmamusmi diye valla siz dua edeceginize hepinizin adina konusma yaptigmiz icin dediklerinize bakin helal olsun...
-
RE: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
Gencler kolay gelsin aldigimiz duyumlar neticesinde bugun aciklanacak insallah Allah hayirlisini nasip etsin...
-
RE: 2017 PTT Sözleşmeli Personel Alımı
Arkadaşlar hepimiz burada toplanim mulakatla ilgili paylasimlarimizi yapabiliriz Allah sonumuzu hayir etsin
-
@köyün-ağası valla kardesim elimizden suan meclise gidebilmek geliyo ama insallah genel merkezede gidecegiz...
-
Arkadaslar giren arkadaslara ulasalim ve bu sayfadan konular hakkinda bilgi paylasiminda bulunalim lutfen
-
Arkadaslar yarim saat oluyo mulakattan ciktim.Anadolu yakasindan. Gorevli abinin dedigine gore yaklasik her gruptan 10 veya 15 kisi gelmiyomus dogal olarak sansimiz biraz daha fazla sorulara gelince turkyenin en karstik bolgesi orhun yazitlari nerede hangi dil ile yazildi bide gunese uzak gezegen...hakkimizda hayirlisi oslsun
-
Insallahhh istanbul da bugun aciklanir...
-
Dostlar ben bugun gidiyorum evrak teslimine insallah bi sikinti cikmaz sonrasinda sorularinizi bekliyorum elimden geldigince cevap verecegim hadi eyvallah...
ky061 tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
Gencler kolay gelsin aldigimiz duyumlar neticesinde bugun aciklanacak insallah Allah hayirlisini nasip etsin...
-
Dostlar ben bugun gidiyorum evrak teslimine insallah bi sikinti cikmaz sonrasinda sorularinizi bekliyorum elimden geldigince cevap verecegim hadi eyvallah...
-
@aliveli gazi mustafa kemal hastanesi olu eski devlet demiryollari hastanesiy di.
-
@Teklif-eğrisi hocam tam tesekkullu hastanede olacak ben bugun hallettim ankarada devlet demiryollari hastanesinde fiyati 200 lira galiba butun devlet hastanelerinde fiyat ayni...
-
Herkese hayirli ugurlu olsun kardesler ben kazanmisim insallah gidip basladigim zaman bana mesaj atarsiniz Allahin izniyle butun sorulariniza cevap verecegim biz boyle gormedik ama boyle yapacagiz insallah selametle...
-
Insallahhh istanbul da bugun aciklanir...
-
@keynezyenciii Kardesim hakkinda ve hakkimizda hayirlisi olsun Allah ekmek yemeyi nasip etmisse emin ol olur ona buna soru sormana gerek yok belki bi cumle etmissindir hic etmemen gerekli belki bi cumle ettin bugum yanlislarini giderdi hakkinda ve hakkimizda hayirlisi olsun...
-
Dostlar mesaji ogleden sonra attim ama simdi yuklemis internete tekrar hayirlisi olsun
-
Arkadaslar yarim saat oluyo mulakattan ciktim.Anadolu yakasindan. Gorevli abinin dedigine gore yaklasik her gruptan 10 veya 15 kisi gelmiyomus dogal olarak sansimiz biraz daha fazla sorulara gelince turkyenin en karstik bolgesi orhun yazitlari nerede hangi dil ile yazildi bide gunese uzak gezegen...hakkimizda hayirlisi oslsun
-
Arkadaslar giren arkadaslara ulasalim ve bu sayfadan konular hakkinda bilgi paylasiminda bulunalim lutfen