arkadaşlar ben ilk defa gircem bu sınava 1 ay önceden başladım mikro iktisatı bitirdim makrodayım şuan yetişirmi sizce.
bogaziciktisat
@bogaziciktisat
bogaziciktisat tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2017 Kaymakamlık Sınavı
-
RE: 17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
Arkadaşlar hepinize başarılar diliyorum hak eden kazanır umarım en yakın zamanda aranıza gelcem.
-
@mehmetsy Mehmet bey aslında bende kapasite çok var ama şimdiye kadar hiç oturup çalışmadım üniversiteyi bile ilk dönem bitirdim biraz uzattım ama süreci çok zor diyorlar siz girdinizmi daha önce anlatbilirmisiniz özelden lütfen yada deneyimi olan bir arkadaş.
-
Bir hocamla konuştum eylül yada ekimde bir ilan beklediklerini söylediler umarım o vakitlerde olur mayıs yada haziran çok erken.
-
@mehmetsy bir senede iki defa alım olmaz sanmıyorum devlet onu 3 yıla dağıtır sınıf öğretmeninin özel eğitim , tarih öğretmeninin sınıf öğretmenliği yaptığı bir ülkede vali yardımcıları vekillik yapar 1 yıl
-
@gltnyldzz ekim yada eylülde olur inş. Yoksa yetişmez
-
bugun olmayacak çarşamba kaynak:6.his
-
vmy gelecek dedim geldi haftasını tutturdum şimdi diyorum çarşamba günü 14:00 burda olun
bogaziciktisat tarafından gönderilen son iletiler
-
nerden biliyorsun kardeşim haziranda yazmışsın her sene güzün oluyor
-
@Kaymakam58. diğer mesleklerin açıklanması bile çok uzun sürüyor eğer o tarih de olmazsa referandumdan sonra olur bence.
-
@president06 inşallah sizi gibi başarılı olayımda dalga geçsinler
-
bugun olmayacak çarşamba kaynak:6.his
-
vmy gelecek dedim geldi haftasını tutturdum şimdi diyorum çarşamba günü 14:00 burda olun
-
@gltnyldzz ekim yada eylülde olur inş. Yoksa yetişmez
-
@hll haklısınız hocam idare bilgim hiç yok iktisatı yine her türlü yaparım.
-
RE: KPSS A Grubu hazırlık yönergesi, yöntemler, kaynaklar vs.
657 yayınlarında çok sorunla karşılaştım muhasebe sorularında ama fiyatları uygun.
-
RE: Vergi Müfettiş Yardımcılığı Sınavı(2017)
ben bu yıl kpss girmiyeceğim daha okulu ilk dönem bitirdim ama seneye hedefim 95+