illerinde bir kontenjani var her ile dagilim yapiyorlar bu net bir bilgi bilginize
ahmt tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
@maer beni elesinler yine evet verecegim kendi menfaatlerinden cok ulkesinn menfaatlarini dusunen daha benm gibi dusunen cok kimse vardr bence cok yersiz bi bakis acisi bu
-
drogba nickli arkadas nerde o bi tarihler veriyordu acaba kesin tarihi biliyormu ki yazsa bidaha sorsak
-
onemli bir duyum sayi valimizin kizinin arkadasinin arkadasinn arkadasida burayi takip ediyormus
-
4 martta girenlerden varmi suan burda
-
en basindan beri cok kisa zamanda aciklanmayacagini dusunuyordum daha bu surecin uzayacagini dusunuyorum mulakatlar neden alelacele yapildi ozaman diye sormayin bukadar ciddi bir goreve adam alirken heleki 15 temmuz gibi bir sureci yasams devlet ve devletin adamlari hata yapmamak adina cok skı bir guvenlik sorustrmasi yapacaktir yine benm tahmn bir liste belli ve suan o listeyi hertlu sorustruyorlar referandum sinrasina kalirsa sasrmam hatta daha da sarkrsa
-
@s8 referans arama noktasinda bi kac yere temas ettim mecburen orda soylediler dediler ilinden kac kisi kazanms ogren ona gore senden daha ust referans bulan olursa sansn olmaz dediler
ahmt tarafından gönderilen son iletiler
-
arkadaslar bir saat sonra ufaktan telefonu sarja koyup yine aciklanmadi miizrtilari ile yataga gecis ve kapanis
-
4 martta girenlerden varmi suan burda
-
onemli bir duyum sayi valimizin kizinin arkadasinin arkadasinn arkadasida burayi takip ediyormus
-
@s8 referans arama noktasinda bi kac yere temas ettim mecburen orda soylediler dediler ilinden kac kisi kazanms ogren ona gore senden daha ust referans bulan olursa sansn olmaz dediler
-
@s8 kardesim mulakatta dikkat ediliyor simdi biseyler diyecem linc edilecem ama bunu cok saglam biyerden duydum ben
-
illerinde bir kontenjani var her ile dagilim yapiyorlar bu net bir bilgi bilginize
-
drogba nickli arkadas nerde o bi tarihler veriyordu acaba kesin tarihi biliyormu ki yazsa bidaha sorsak
-
@President2040 bende biraz once dayanamadim aradim ayni cevabi aldim biraz daha surecek aynen bu cumle kuruldu trol degilim burda heyecanla beklemek var ama bu hafta aciklanmayacak bosuna heyecan yapmayin arkadaslar yuzde yuz emn bir bilgi degil ama burdaki varsayimlardan daha net bir bilgi
-
su 3 gun icinde aciklanmazsa bilin ki cok uzun bir surec bizi bekliyor
-
@Diriliş bu liste olayi orda kesinlikle gundeme gelecektir diye dusunuyorum ve son sekli bakanlar kurulunda verilecektir bazilariniza utopik gelebilir soyledigim ama ben boyle dusunuyorum