@maliyeciuzman Haklısınız puanı 75-80 arasındakiler için guy ilanın bahar hatta yaz ayında gelmesi çok iyi olur. Ama puanı 80-85 arasındakilerin suçu ne yıllardır emek veren artık bunalan yorulan çalışmaktan kusacak durumda olan ve ilanın artık ocakta hatta hemen yarın gelmesini bekleyenler var ben böyleyim en azından yaklaşık iki bin kişide böyledir bu puan aralığında. o yüzden ilan herkes için en uygun ve gerçekten en adil zamanda gelsin. Bu kadar emek verip merkezi alımlarada puanı yetmeyip ortada kalınca insan delirecek gibi oluyor bir hayat planlıyoruz hayaller kuruyoruz ve giden zaman ömrümüzden giden zaman yarın hayatta olacağımızın garantisi de yok. Ben şahsım adına ilanın bu ay içinde gelmesini çok istiyorum zaten ilan gelince 1 ay gibi bir süre il tercihi için zman oluyor o zamana kadar zaten vmy sgk kaymakamlık sonuçlarıda açıklanmış olur il tercihi yapsalarda geri çekerler kaldı ki 2000 guy zaten gitti. Diğer merkezi uzmanlıkların açıklanmasını bekleyecek olursak onlar açıklama sürelerini genelde uzun tutuyorlar zaten.
Ricardo tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2017 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
RE: 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
@Obra Bunun adı özgüvensizlik değil bunun tam adı kaybetme korkusu. Çünkü insanlar çok emek verdikleri ve çok istedikleri şeyler için korkabilirler bu insanlık gereğidir. Bunun karakterle alakası yok.
-
@eomer Tabiki analiz yeteneğimiz var çok şükür ama hani bu sene olağanüstü bir yıl ya kardeşim
-
@İnmyheart Pek gerçekçi durmuyodu zaten
-
RE: 2018 Guy Alımı
İstatitik mezunları da guya başvuru yapabiliyor mu arkadaşlar. Şu yüzden sordum sgk sonuçları açıklanınca istaistikten de önümüzden giden olacak mı diye
-
@elisa, içinde söyledi: 2018 Guy Alımı
Kimse de demiyorki bi duyum uydurayim da gençlerin hayatına bir heyecan gelsin:)
Yalanlar istiyosan yalanlar söyleyeyim. İncinirsin. Yinede sen bilirsin. Dört vakte kadar ilan gelecek
-
RE: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
@Pozitif Maşallah tebrik ederim sizi
-
RE: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
@Pozitif İnşallah kardeşim hayırlısı olsun
-
@hamzaömerhalid Mucizelere hep inanırdım zaten derim o zamanda
Ricardo tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
300 kişilik bir alım olursa kaça düşer arkadaşlar puan sizce
-
RE: 2017 GUY YEDEKLER
İstanbul asillerle kaymakamlığı kazananlar arasında ortak kaç kişi var arkadaşlar bakan var mı
-
@hamzaömerhalid Mucizelere hep inanırdım zaten derim o zamanda
-
@hamzaömerhalid Saat 12 de hayatlar hayalleri yaşayacaz gibi geliyorda neyse bekleyelim umut fakirin ekmeği tabi
-
Bugünde bittiğine göre ocak ayı duyumu umudumuz da bitmiş oldu. Kadir Koç şubat demişti şimdi de onu mu bekleyeceğiz
-
@elisa, içinde söyledi: 2018 Guy Alımı
Kimse de demiyorki bi duyum uydurayim da gençlerin hayatına bir heyecan gelsin:)
Yalanlar istiyosan yalanlar söyleyeyim. İncinirsin. Yinede sen bilirsin. Dört vakte kadar ilan gelecek
-
Bu başlık çok hareketsiz birileri bir duyum falan paylaşsa iyi olur
-
Şu ilan tez zamanda iyi sayıyla gelmeli daraltılar basıyor beni yoksa. Gelsinde bir umudumuz olsun. İnsanı mahveden şey belirsizlik.
-
İstatitik mezunları da guya başvuru yapabiliyor mu arkadaşlar. Şu yüzden sordum sgk sonuçları açıklanınca istaistikten de önümüzden giden olacak mı diye