@damra
4T mikro makro katalaksi fena değil
muhammedaslan
@muhammedaslan
muhammedaslan tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: Kpss iktisat ve diğer dersler için kaynak ve çalışma biçimi tavsiyeleri
-
RE: www.tercihiniyap.net Hakkında
Hocam merhabalar.bu tarz sitelere çok merakım yoktur çoğunuda gereksiz bulurum ama gerçekten hakkını vererek bir iş yapmışsınız emeğinize sağlık.size saçma gelebilir bana burda belki gülenler dahi olacaktır ama danışmak istediğim birkaç şey var.ben Gazi üniversitesi siyaset bilimi ve kamu yönetimi 1. Sınıf öğrencisiyim bir sene hazırlık sınıfımız vardı.bu senede bitti sayılır artık 2. Sınıfa doğru yol alıyoruz bu süreçte ben kpss ye çalışmak istiyorum yani 4. Sınıfta KPSS ye girdiğim zaman atanmak istiyorum bunun içinde önümde baya bi süre var bu günlerimi boş geçirmemeye karar verdim derslere çalışıyorum ama KPSS için bu süreçte yani 3 yılım var ne gibi öğütler verip nasıl bir hazırlık süreci geçirmemi tavsiye edersiniz bu süreçte yds yide halletmek istiyorum tavsiyeleriniz nelerdir.Çok teşekkürler şimdiden.
muhammedaslan tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: Kpss iktisat ve diğer dersler için kaynak ve çalışma biçimi tavsiyeleri
@damra
4T mikro makro katalaksi fena değil -
@Antimülakat
Deplasmanda seyircisiz oynamak için çıktık bu yolaYds için planlama yaptım aslında hocam 2. Sınıfta kursa yazılıcam birkaç yerlede görüştüm 2. Sınıfın sonuna ydsden 80 üstü puan yapabileceğimi düşünüyorum temelim sağlam o konuda.3 ve 4. Sınıfta tamamen KPSS ye yönelip mezun olunca dershane vs uğraşmak istemiyorum.hocam benim şimdiki aklım olsa lisede 1. Sınıftan 2. Sınıftan itibaren ygs lys çalışırdım KPSS çok daha ciddi bi sınav o yüzden en azından 3. Sınıfta gk gy hallolmuş bir şekilde hazır olmak istiyorum kaynak önerebilirisminiz gk gy için
-
@aliveli www.tercihiniyap.net Hakkında içinde söyledi:
@muhammedaslan hocam iyi yapıyorsun kesinlikle yoksa sudan çıkmış balığa dönersin mezun olunca, benim tavsiyem ingilizceyi hayatıyın bir parçası haline getir, sürekli ingilizce birşeyler oku dinle Türkiye gündemini dahi Hurriyet Dailynews gibi kaynaklardan takip et. KPSS konusunda alan ağırlık ver çıkmış sorulara bak ağırlığın olduğu derslere kapsamlı çalış. Benim tavsiyelerim bunlar
Peki mümkünmü yani ilk sene atanmak gibi birşey yıllar çabuk geçiyor -
Hocam merhabalar.bu tarz sitelere çok merakım yoktur çoğunuda gereksiz bulurum ama gerçekten hakkını vererek bir iş yapmışsınız emeğinize sağlık.size saçma gelebilir bana burda belki gülenler dahi olacaktır ama danışmak istediğim birkaç şey var.ben Gazi üniversitesi siyaset bilimi ve kamu yönetimi 1. Sınıf öğrencisiyim bir sene hazırlık sınıfımız vardı.bu senede bitti sayılır artık 2. Sınıfa doğru yol alıyoruz bu süreçte ben kpss ye çalışmak istiyorum yani 4. Sınıfta KPSS ye girdiğim zaman atanmak istiyorum bunun içinde önümde baya bi süre var bu günlerimi boş geçirmemeye karar verdim derslere çalışıyorum ama KPSS için bu süreçte yani 3 yılım var ne gibi öğütler verip nasıl bir hazırlık süreci geçirmemi tavsiye edersiniz bu süreçte yds yide halletmek istiyorum tavsiyeleriniz nelerdir.Çok teşekkürler şimdiden.