Arkadaslar Bakan 2000 dedi bu iş öyle oyuncak değildir ya 2000 kisilik alım kpss öncesi yapicaz dedi daha ötesi yoktur bence
guy225 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2016 Aralık GUY Sınavı
-
Numara vermeside tuhaf ordan söylesin işte umarım net bilgi verir
-
RE: 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
Gib,aylarca sınav sınav diye kafamızı şişirdiniz alın size sınav demiş resmen.
-
Arkadaşlar sayın Bakan sorulan soruya net sekilde 2000 kişi alıcaz 2016 kpss puanlarınız yanmadan seklinde cevap vermişken bence başka kimseye itibar etmeyin.Tabi ki isterlerse sayıyı düşürürler ama en yetkili ağızdan bu sayıyı duyduk,daha farkli kisilere sormadan ilani beklemek en doğru hareket olacaktır.
-
En iyisi birkac kisi dışında herkese sormamak,yoksa iyice kafası karışıyor insanin.En yetkili kişi olarak Bakanin yaptığı açıklama ilan gelene kadar dayanağımz olmalı
-
Arkadaşlar 16 aylık kavuşma sonucunda hevesle yazılıyor hadi bugün mutluluğun etkisiyle neysede ilan gelince yazmayın bence geçmiş senelerden deneyimim yanlış etki cok oluyor
-
RE: İSTANBUL GUY
@davetsiz bende ist için duymustum o yüzden biraz cekinmistim yazma konusunda geneli o sekildeyse kaçış yok o zaman,sabah işleri hallollan daha avantajlı olacaktır
-
Arkadaşlar iktisatta Merkez Bankasi,ve iktisat okulları dahil mi yardımcı olursaniz sevinirim
-
hep birlikte dua edelim istanbul 75 altı olsun aminn
-
pazar sınav var ezberlenmesi gereken dolu padişah ,göl,ova varken gib yolu gözlüyorum Allah utandırmasın
guy225 tarafından gönderilen son iletiler
-
@maliye45 evet istanbul 1000 kişiyi aldığı sene 73 e düşmüştü 73 olmasa bile 75 e de razıyız
-
Arkadaşlar bugün yarım gün mü bilginiz var mı,umarım değildir
-
tartışmalı soruları iptal edilip diğerleri üzerinden halledilse keşke o kadar bekledik hayırlı sonuçlar almak nasip olsun inşallah
-
Tuğrul hoca hayırlı geceler dedi o gün bugünde değilmiş
-
@Hipokrat zamanlama gerçekten kötü oldu umarım burda yüzümüz gülerde motive olmuş şekilde gireriz sınava
-
pazar sınav var ezberlenmesi gereken dolu padişah ,göl,ova varken gib yolu gözlüyorum Allah utandırmasın
-
2014 istanbul alımının da kurum 73 ile kapatmış darısı bize
-
hep birlikte dua edelim istanbul 75 altı olsun aminn
-
Arkadaşlar a ve b gruplarında sorularda farklılık var mıydı