su son bir haftadir calismaya calisiyorum olmuyor artik okudugumu anlamıyorum hersey ucup gitti sanki okadar emek ediyoruz bir seyler icin cabaliyoruz ins sonuclar yüzümüzü güldürür kulun kula duasi kabul olurmuş Rabbim gönlümüzdeki yeri size hayirli kilsin nasip etsin ins
maliye45 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
istanbul daha once 73 e kadar dustu ins yine 72 73 e kadar duser de hepimizin yuzu guler
-
arkadaslar sadece guy sorularini cozup girerek ortalama kac soru yapariz mulakata yetecek bir puan alinir mi
-
her zaman icin hayirlisini isteyin Allah tan kazanan arkadaslari simdiden tebrik ediyorum sinavlarinda basarilar diliyorum Rabbim herkesin gonlune gore versin kazanamayan arkadaslarimizda uzulmesin
-
@Ülkü oyle tabi haklisin kardeşim hakkimizda hayirlisini beklemekten baska caremiz yok
maliye45 tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: KPSS Alan Sınav Soruları Paylaşım Platformu 2017
arkadaslar benim tahmini 50 55 araliginda netim var bu yil kpss odakli calismamistim kurumdan elendim acikcasi 40 lik sistemi bilmiyorum sizce tahmini kac puan gelir kurum sinavina girebilecek sansim varmidir
-
istanbul daha once 73 e kadar dustu ins yine 72 73 e kadar duser de hepimizin yuzu guler
-
@Ülkü oyle tabi haklisin kardeşim hakkimizda hayirlisini beklemekten baska caremiz yok
-
arkadaslar istanbulun 73 e dusme ihtimali nedir umidim yok ama ya olursa diye icim icimi yiyor
-
bir sinavin aciklanmasi bu kadar zor olmamali sabrımızı sınıyorlar beklemekten yorulduk belirsizlikten yorulduk umarim bu kadar sabrın sonu guzel olur
-
RE: GUY PUAN TAHMİNLERİ - herkes ortalama alacağı puanı ve il seçimini yazarsa bu işi çözeriz
@yyy evet 73 dogrum var kpss den 78 aldim kritik biraz net sayim ama bir ümit aramak iste benimkisi
-
RE: GUY PUAN TAHMİNLERİ - herkes ortalama alacağı puanı ve il seçimini yazarsa bu işi çözeriz
istanbulun 73 ile kapatma ihtimali nedir sizce
-
su son bir haftadir calismaya calisiyorum olmuyor artik okudugumu anlamıyorum hersey ucup gitti sanki okadar emek ediyoruz bir seyler icin cabaliyoruz ins sonuclar yüzümüzü güldürür kulun kula duasi kabul olurmuş Rabbim gönlümüzdeki yeri size hayirli kilsin nasip etsin ins
-
arkadaşlar ben cok korkuyorum bu zamana kadar hep cikmis sorulari döndüm durdum iyi mi yaptim kotu mu yaptim bilmiyorum ama olmazsa diye uzuluyorum sizce kurum sinavina cikmis sorulari calisilarak gecilir mi
-
kurum sinavinda kac tane ozgun soru cikar genelde hep ayni sorular cikmis