İnsanlar ne kadar çirkinleşti.. İşsizliğin ne kadar zor olduğunu bildiğim için kazanırsam başka hiç bir sınava başvurmayacağıma işim varken bir kişi için bile olsa kimsenin sınava girme hakkını elinden almayacağıma yemin etmiştim. Ama şimdi görüyorum ki benm düşündüğüm insanlar bi canavar gibi saldırıda bulunuyorlar. İlk zamanlar bunu anlayabiliyordum ama iş çığrından çıktı. 90 alıp kurumda bir yıl bile durmayacak adam benim hayatım dediğim şeyi benden almaya çalışıyor. Şu süreç başladığından beri hiç huzurlu olamadım kazandığım halde artık oh diyeceğim halde bile bana huzursuzluk çektirmeyi başardılar. Ah alıyorlar yanlarına kalmasın inşallah. Bi kaç güne kadar kazanamayanlar bizden dha iyi yerlere gelsinler diye dua ederken şimdi beddua etme aşamasına soktular beni. Bu itirazlar yapılacaktıysa madem baştan yapılmalıydı şimdiye kadar hangi süreç adaletliydi ki bunda adalet aradılar? Bi de herkes kazanacağından ne kadar eminmiş ki arkadaş bu kadaar şok oldular ben listede adımı gördükten sonra bile kazandığıma inanamadım.Ayrıca 82 yle bursaya giremeyen adam varken neredeydiler? Ya da madem canlar yandı bından sonra yanmasın diye kazananlar ve kazanamayalar birlik olup bundan sonrası için sistemi değiştirmeye çalşsaydık. Şimdi kimse kusura bakmasın ben ailemi sevindirmişken tekrar olmadı anne diyemem! Ve bu insanları düşünmemeye gerek olduğunu anladım bundan sonraki süreçte puanm hangi sınava yetiyorsa başvuracağım yeni açılan guya bile başvuracağım. Kurunun yanında yaşta yanacak biliyorum ama bunu istiyorlar demekki. Burayada sırf biraz olsun içimi dökmek için yazdım. @Antimülakat @paretowilfredo sizin de nasıl insanlar olduğunuzu az çok biliyorum geçen sene temmuzdan beri burayı takip ediyorum ama söylemleriniz beni çok şaşırttı belki yapmak istemediniz ama bende bi galeyana getirme sezinledim ve hiç hoşuma gitmedi. Eğer hak adaletten bahsediyorsanız bundan sonrası için insanları örgütleyin, kazanılmış haklar için değil!
yyy tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakat Kazananlar
-
RE: Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
Kullanıcı isteği ile silinmiştir!
-
Gib in önündeyiz idari binanın ışıkları yanıyor.
-
Hepinizi tebrik ederim tercihini yap üyeleriiiii çok şükür bu günü görmek nasip oldu. Hala arada rüyada mıyım diye düşünüyorum bi kaç güne idrak ederim sanırım :))
-
Korku yok! Sinir bozulması var ne çirkin ithamlar ne çirkin söylemler.. Eğer dava açılacaksa eğer hak aranacaksa biz onlardan daha beter örgütlenip daha iyi hak ararız merak etmesinler! Birde İibf neden birlik olamıyor diye yakınırlar işte bu yüzden , bu atmaca gibi insanlar yüzünden. Kimsenin birbirne ne saygısı ne sevgisi kalmış yazık!
-
TY kızlarıı, istanbula dışardan gelip ev arkadaşı isteyen ve fatih tarafında oturmayı düşünen varsa bana özelden yazsın bi tanışalım bakalım ben ankaradan geleceğim. Bir de istanbulda yaşayıp apartlar konusunda fikri olanları da beklerim
-
RE: Bir Kitap da Sen Al.
@maliyeciniz nur içinde yatsın babanız mekanı cennet olsun inşallah Sizdende allah razı olsun, benden de pıtı pıtı yaşlar akıverdi çok duygulandım
-
RE: 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
Hadi biri istanbul 72yle kapattı desiiin! (Şehir sıralamasnda tuttmuştu )
-
@maliyeciniz Hocam gülsem mi ağlasam mı bilemedim hepimizde durum aynı. Atanırsak bi miktar parayı kendimizi onarmaya harcayalım
yyy tarafından gönderilen son iletiler
-
@Priss yeni gördüm priss ben de gelirim bi kaç arkadaşım da gelmek ister. Ne denebilir ki bir çocuğun hayatı.. Daha zoru yok.
-
Arkadaşlar kyk kredim eylül 2018 e kadar ertelenmiş durumda ,ocakta işe başlarsak bu erteleme kendiliğinden kalkar mı yoksa 2018in eylülüne kadar ödemeyebilir miyim?
-
@ragnarsnow çalış kim karışır İstediğinde çıkarsın zaten güvenlik soruşturması 2 aydan fazla sürer
-
@ziyapasa istanbuldaki guy arkadaşım şuan geçen sınavda atananların asaletlerinin tasdik edildiğini söyledi acaba gecikmesinde bu etken olabilir mi bilmiyorum ama yazayım dedim
-
@guy63, içinde söyledi: 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakat Kazananlar
@emreoguz, içinde söyledi: 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakat Kazananlar
Gelsin artık şu evrak ilanı
İlan ilan diye öldük beeee
İyi bekledik ama güzel bekledikk
-
@guydemapusant hocam bide ilk ay 5 inde başladık diyelim 5 inden 15 ine kadar olan maaş ve bir tam maaş mı alıyoruz yoksa direk iki tam maaş mı?
-
RE: Sevgili Günlük📝
Sevgili günlük;
Mutlu nasıl olunuyordu unuttum. İnsanları kırmadan nasıl yaşanıyordu.Hayallerime yaklaşmışken bile mutlu olmayı özgürleşmeyi beceremiyorum artık. Demir parmaklıklar arasına hapsettim sanki kendimi , çıkışı biliyorum ama o kadar alışmışım ki çıkmaya korkuyorum. Yoksa acı çekmekten zevk almaya mı başladım günlük?
Dip not: O gün sinirle diğer sınavlara da başvurucam demiştim. Vazgeçtim günlük kurunun yanında yaşı yakmam ben. Sevgilerle günlük..
-
@maliyeciniz nur içinde yatsın babanız mekanı cennet olsun inşallah Sizdende allah razı olsun, benden de pıtı pıtı yaşlar akıverdi çok duygulandım