''Neden bu kadar bekletiyorsunuz? Neden bir şeyi elde etmenin anlamı kalmayıncaya kadar, onu vermemekte inat ediyorsunuz?"
- Oğuz Atay
''Neden bu kadar bekletiyorsunuz? Neden bir şeyi elde etmenin anlamı kalmayıncaya kadar, onu vermemekte inat ediyorsunuz?"
Evlilik programlari da kalkti ya cok iyi oldu resmen toplumu yozlastirip gerilemesine sebep oluyodu
Herkesin kandili mubarek olsun , hayirli geceler
Sonra baslicaksin aramaya ismini . Bulursan ucucaksin havalara , bulamazsan bakicaksin tekrar tekrar acaba goremedim mi diye...
@adayadayi9876 300×4=1200 kisinin hayir oyuna mi kaldi yani bu is ? Bu kadar ucuz olamaz
@dividant2 bela aldn basina soylemezsen 472525277 tane eksi yicen
@adayadayi9876 arayan herkese bilgilerinin olmadigini soyleyen sube , diger arkadasa nasil 3-4 gun der hayret gercekten
Beklemesini bilenin her şey ayağına gelir.
Balzac
@kayyimkaymakam krdşm sen naptn ya costurmussun icinde mi tuttun 1 hafta filan ya naptn sen bunlari yazarken agladn mi
@Antimülakat onun yazdigini oku sonra bana yaz krdsm hadi
Ne guzel istanbul ya valla biri gelir ahkam keser digeri gelir kimin kazanip kimin kazanmadigini belirlemeye calisir oburu gelir bu gece aciklanyo der beriki gelir 10 gun jcjnde duydum der . Snra klavye uzmani biz oluruz kaymakam58 nickini sil sivasliklayveuzmanyard. Nickini al sen isine bak milletin asabinj bozma ikile hadi
@Kaymakam58. Hadi gülüm yoluna bak . Sen de digeri gibi buranin 2.kaymakamisin heralde
@Kaymakam58. Daha verdigi surenin dolmasına 2 gun var sıkıstırma adamı
@blade-MM senin yalanlar iyiydi dostum nerdesin
Yok mu yeni duyumu olan ? Yalana da razıyız
Olaganustu kurultay var bisey beklemeyin
Ya harbiden girmeseydim su sinava ya nasil bi delilik yapmisim hayatmda ilk defa pisman oldum hea