Ben sinava girdigime valahi de bilahi de pişman oldum. Simdi kafam rahat olurdu en azindan. Beklemezdim bir hic ugruna. Ne belli gecip gecmeyecegim. Huzurla geciremedigim her anin hesabini kim verecek. Esek gibi calisip da boyle bekletilmek de neyin nesi.Zaman geçtikçe soguyorum o eski heyecanımı yitiriyorum ya. EGM deki aciga almaların devamı da gelecektir. Bence fazla ümitli olmayalım. En az 1 hafta daha kesin bekleriz.Allah belani versin fetö. Ülkenin içine ettin. Her olumsuzluğun tek sebebi odur. Kizginligim, ofkem içimde kalsın. Yazmayaym buraya !
adayadayi9876
@adayadayi9876
adayadayi9876 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
@ekk bu hadis değil, ayet. Belirtmek isterim
-
@mr08 cunki asla kaymakam olamayacagini bildigi icindir.
-
@caimacam ben tam ehliyetsizlige dogru yol aliyorum
-
Bugünden azıcık, mini minnacık umutluyum.
-
Eksileyenler yine türedi burda. Insanların huzurunu bozmayın gerginlestirmeyin bizi. Azıcık insan olun.
-
@kayyimkaymakam hem yeni üye oluyorsun buraya geliyorsun. Hem nickinde kaymakam ibaresi olmasına rağmen birilerini "kaymakam olmuscasina" diyerek eleştiriyorsun. Madem özgüvenin var doğru dürüst isimle hesap aç. Germe bizi. Git o sevdiğin face grubuna. Sen dahil burda kimse kimseyi eleştirme hakkına sahip değil. Sen bu kafayla "Sosyal" olsan ne yazar. Bak işine hadi bakım
-
Arkadaşalr AÇIKLANMAYACAK diye duydum. Sevgiler
-
Bu hafta da açıklanmasa ben takip etmeyi bırakmayı düşünüyorum. Boşa geçen zaman kaldı bana. En büyük acım da bu. Ben ki her dakikayı dolu dolu geçiren biriydim. Bomboş durup beklemeye alıştırıldım resmen. Fazla rahat olanları pek anlamıyorum. Isyankar tavrım aslında bu mesleği istiyor olmamin obur adıdır. Oyle girdim puanim yetti diye mulattayim diyenlerden olmadim. Olmasa yine girerim sinava. Birilerinin ruhunda deli gibi sevmek varsa bizim de ruhumuzda kaymakamlik var. Vurdumduymaz olup aman ne zaman açıklanırsa açıklansın diyemem.
-
Arkadaşlar tamm sorun yok gece nöbetlerimzi birlikte tutuyoruz tartışmak yakışmaz bize
adayadayi9876 tarafından gönderilen son iletiler
-
@mr08 o son dem diyorsa artik biz "son dakikalar" diyoruz 01: ...
-
Demekki orayi arayan onemli kisiler de var ki telefona bakmak gerekiyor. Yoksa bizim telefonumuza bu saatte neden baksinlar
-
@vilayet demekki bizle ilgili bi sey var
-
Göklerden gelmekte olan bir karar vardir. Şu anda yolda.
-
Bi de ben mi arasam da ayip olmasin. Bu saatte aranir mi ya
-
@Kaya87 kardesim su ikisine inanmam da sana inanirim bak heyecan basti
-
@thomas benim de pek umudum yok kardesim. Bayrami şimdiden zehir etmeye hazırlanıyor olabilirler. Bilen bilmeyen sorar o zaman artik
-
Bu belirsizlikle ramazana girmek hiç iyi olmayacak ya. Bu gece bu is bitse. Iyi veya kotu. Onumuze baksak artik biktik ya.