Artık böyle söylemlere inanmasam bile forumda yazılması hoşuma gidiyor en azından toplanıp iki üç bişey yazıyoruz vakit geçiyor:)
thomas tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
@adayadayi9876 Elimi attığım sınav kuruyor:)
-
RE: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
Ben geldim arkadaşlar. Geçen seneden kim var
-
@President2040 Ekran görüntüsü aldım, gerekli yerlere de başvuru yapacağım, ip adresini her şeyi tespit ettireceğim. Bundan sonra bilgi veren kişi de sende boyunuzun ölçüsünü alırsınız.
-
@sucuklu_oralet 105. Dönemde hiç kimseye konuşma yaptırmadılar. Saygılar
-
http:// www. memurlar. net /haber/660795/sinavlara-hep-ayni-adaylar-basvurmak-zorunda-kaliyor.html?utm_source=headlines
Biraz geç oldu ama en azından diğer sınavlarla birlikte bir şekilde haber olmuş...
-
@Çetin Kardeşim ben hala bekletiyorum başvurumu son güne kadar da bekleteceğim:)
-
@mrx08 Beklettiklerinin nelere yol açtıklarını bilseler yemin ederim 5 dakika durmaz hemen açıklarlar...
-
İçinde bulunduğumuz saat itibariyle Hakimlik mülakatlarını bitirmiş bulunmaktayız.
Tahminimi tutturmuş olarak bundan sonra artık açıklanacaktır umuduyla siteye bakacağım
-
Ben o 2 arkadaşa çok üzülmüştüm. Çok iyi olmuş mülakata girebilmeleri.
thomas tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 10 Temmuz 2021 Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
İyi akşamlar herkese. Bir sorum olacak. Soru iptal olmaz ise 440. Aday ile aynı net sayısı yapan kişilerde mülakata giröeye hak kazanacak değil mi? Geçen sene böyle bir durum olmuş muydu acaba?
-
RE: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
@siyahadam soru iptali yok ise kazanan sayısı 400 den fazladır
-
RE: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
@KamuAdayı Ben biraz önce baktım hangi soruymuş diye de artık cevabı gördüğümden mi nedir cevap mantıklı geldi
-
@sucuklu_oralet 105. Dönemde hiç kimseye konuşma yaptırmadılar. Saygılar
-
Ben geldim arkadaşlar. Geçen seneden kim var
-
RE: Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
@yyy Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017 içinde söyledi:
@thomas kusura bakmayın ben anlamadım mülakatıda kazanınca feragat etmeyi anlıyorum da bu durumda mülakata gelmeseniz yeter neden dilekçe veriyorsunuz
Öyle olduğu zaman adayla alakalı tüm dosyayı kapatıyorlar. Kabul ettiklerine göre dilekçeyi bir bildikleri vardır.