samsun da olsa şu listede çok güzel olacak.Samsuna en son hangi yıl alım yapılmıştı biliyor musunuz?
pierson
@pierson
pierson tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
RE: Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
Geçen sene de yaşamıştım bu heyecanı yine başladık.Hakkımızda hayırlısı olsun artık
-
buradan alıp yürüyenler olur çok bulaşmayın hocam derim :):)
-
f5 tuşuyla bikaç yıldır baya samimi olduk bırak be kardeşim peşimi artık işimize gücümüze bakalım diyesim geldi şuan boyle hisseden bir benim galiba burada
-
Haftasonu aciklarlar mi acaba.butun gece uyanip uyanip aciklandi mi diye baktim durdum bitsin artik bu cile
pierson tarafından gönderilen son iletiler
-
Haftasonu aciklarlar mi acaba.butun gece uyanip uyanip aciklandi mi diye baktim durdum bitsin artik bu cile
-
f5 tuşuyla bikaç yıldır baya samimi olduk bırak be kardeşim peşimi artık işimize gücümüze bakalım diyesim geldi şuan boyle hisseden bir benim galiba burada
-
buradan alıp yürüyenler olur çok bulaşmayın hocam derim :):)
-
@miltonfriedman nereden aldın hocam bu bilgiyi
-
Geçen sene de yaşamıştım bu heyecanı yine başladık.Hakkımızda hayırlısı olsun artık
-
İstanbul için girdim 4.komisyondu.Bölümüm kamu yönetimi.İktisattan geldi sorular.Stagflasyon nedir ilk soru cevabını verdim sonra 1990 larda stagflasyon var mıydı biraz anlat o dönemi dediler.2.soru enflasyon nedir nasıl ölçülür.3.soru taksflasyon nedir.Son soru kliring anlaşması nedir ne için yapılır diye sordular.Komisyon yardımcı olmaya çalıştı bazı noktalarda iyilerdi genel anlamıyla.
-
samsun da olsa şu listede çok güzel olacak.Samsuna en son hangi yıl alım yapılmıştı biliyor musunuz?
-
Sınav ne zaman olur tahmininiz nedir?