@iktisatci Tabi kimse bilemez her türlü sürpriz olabilir talebe göre. Naçizane dört yıllık tecrübem var bu sınavda. 83 üzerinin rahat tercih yapabileceğini düşünüyorum ben Ankara için 80-82 risk. Diğer şehirler için de 80 81i gören olmaz kanaatimce. Tabi benim düşüncem bu, başta dediğim gibi talebe göre değişir her şey. Bu konuda maliye bakanı dahi net konuşamaz sonuçta.
M
Mrzbey tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@sradaninsan Çok güzel yorumlamışsın kardeşim :))
Mrzbey tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: Kurum sınavları için ÖZGEÇMİŞ nasıl yazılmalıdır?
@murti1930 Canım kardeşim adı üstünde özgeçmiş. Kendinden,eğitim hayatından kısa ve öz bahsediceksin. Tutup da gelecek planlarından bahsetme komik olur.
-
An itibariyle başvurumu güncelledim toplam başvuru 7100 kişi olmuş. Takip eden arkadaşların bilgisine..
-
@iktisatci Tabi kimse bilemez her türlü sürpriz olabilir talebe göre. Naçizane dört yıllık tecrübem var bu sınavda. 83 üzerinin rahat tercih yapabileceğini düşünüyorum ben Ankara için 80-82 risk. Diğer şehirler için de 80 81i gören olmaz kanaatimce. Tabi benim düşüncem bu, başta dediğim gibi talebe göre değişir her şey. Bu konuda maliye bakanı dahi net konuşamaz sonuçta.
-
@sradaninsan Çok güzel yorumlamışsın kardeşim :))