Arkadaşlar tecihimi yaptım 85 ile Gaziantep daha önceden Kocaeli diye yazmıştım o yüzden kimsenin hakkına girmeyim Allah a emanet herkesin hakkında hayırlısı olsun
Lucaas tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@selda ben kocaeli ve düzce düşünüyorum puan 85,354
-
@omer yok kardeşim ben bankada çalışıyodum daha önce hiç deneyimim olmadı geçen sene istifa ettim işte sonra ank hazırlandım senin puanda kötü değilki nere yazsan gelir zaten
-
@omer banka görevinden dolayı çok muhabbet ettiklerim oldu bence güzel iş iyi para kazanırsın ama yanlış bilmiyosam 3 yıl staj görüyosun daha sonra 6-7 tane sınava giriyosun bunların ücretleride yüksek geçemezsen bidaha aynı parayı veriyosun süreç biraz uzun yanı 4-5 yılını vermen lazım oda iyi sabır gerektirir
-
@davetsiz kusura bakma dostum burda başlayınca ole devam etti
-
RE: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
@paretowilfredo dostum ilan metninin sonundaki çizelgede puan türü olarak tek p23 yazıyo p42 ve p13 yok bi yanlışlıkmı oldu yazarken
Lucaas tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
@paretowilfredo dostum ilan metninin sonundaki çizelgede puan türü olarak tek p23 yazıyo p42 ve p13 yok bi yanlışlıkmı oldu yazarken
-
Arkadaşlar tecihimi yaptım 85 ile Gaziantep daha önceden Kocaeli diye yazmıştım o yüzden kimsenin hakkına girmeyim Allah a emanet herkesin hakkında hayırlısı olsun
-
RE: KOCAELİ GUY
@dlkdr inşallah temennimiz o senin memleket nere kocaeli filan mı?
-
RE: KOCAELİ GUY
@dlkdr bende şaşırıyorum açıkçası çok konuşulmamasına daha iyi ve büyük iller olduğu içindir belki tercihler oraya kayıyor olabilir