Arkadaşlar Ankaraya gelince bildiğim herşeyi unuttum Allahım bildiklerimizi yaptır, attıklarımızı tuttur
gizem7 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
Sanırım çıkmışları 100 kere çözsem 101. de yine yanlışım çıkacak yine yanlışım çıkacak Galiba artık yeni bilgilere kapalıyım. Sizde durumlar ne??
-
Arkdaşlar süvari akademinin kitabını 2015 kasım soruları var diye alıp paranızı heba etmeyin. İntte dolaşanları aynen yazıp bırakmışlar ne şık var ne soru
-
Gün geçtikce stres arttı normalde yaptığım soruları bile yanlış yapar oldum Allahım hepimize yardım et
-
RE: Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
Hepimize hayırlı uğurlu olsun arkadaşlar Benim ilk mülakatım olacak. İnşallah bu evrede sgk açıklanırda biraz rahata ereriz.
-
@karakalpaklı valla sen bi yorum yazsanda gülsem diye bekliyorum
-
Herkese iyi bayramlar️ İnşallah bayramdan sonra tatihler açıklanır
-
Arkadaşlar hayırlı uğurlu olsun Sonunda gelmesi iyi oldu bu sıcaklarda çalışmaya başlamak için ihtiyacımız vardı. Herkese kolay gelsin
-
Arkadaşlar ben sabah başvurumu yaparken ilçeler görünmüyordu fakat sınav koordinasyon merkezinden yardımcı oldular sistemi düzeltmiş olmaları gerekiyor çünkü ben başarıyla sonuçlandırdım. Başvuru sonrasında mesaj ya da mail almayacaksınız sadece başvurularım bölümünden görebilirsiniz
-
@marslı başvurudan sonra aradım zaten başvurularım bölümünden görüyorsanız sıkıntı yok dedi
gizem7 tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakat Kazananlar
@tusaoo hayır bi süre söylemediler.
-
Arkadaşlar merhaba, biraz önce gibi aradım. Gibin çok yoğun olduğunu (müd yard sınavları vs) o yüzden yazıların vergi dairelerine gitmesinin geciktiğini söyledi. İşe başlama durumunda ben sormadan 2,5 ayı gözden çıkarmalısınız dedi.
-
Arkadaşlar bu mülakat iptali ile alakalı bilen arkadaşlar açıklama yapabilirler mi? Gerçekten korkmaya başladım:(
-
@nefiseok evet sanırım öyle bide ben son girenlerdendim gün sonu herkes bitmiş durumdaydı o yüzden de olabilir tabi. Hakkımızda hayırlısı olsun. Sizde mi antalya için girdiniz?
-
@guyman evet cumhurbaşkanına sunulur cümleme dek dinlediler. Konuştuğunuz da dinliyorlar. Konuşmaya başlamak önemli️ Ama dediğim gibi kişiden kişiye değişiyor durumlar
-
@ff ekonometrik model kurmak için neye ihtiyacımız var diye sordu bağımlı değişken bağımsız değişken hata terimi dedim. Ki kare ve daha önce duymadığım bir test ismi söyledi onlarla modelin güvenilirliğini nasıl ölçeceğiz dedi? Bilmiyorum dedim bende cidden bilmiyordum 4 sene olmuş mezun olalı
-
@guyman ekonometri ve zilyetlik çeşitleri dışında cevaplamaya çalıştım. Çok hızlı şekilde geçiyor dediğim gibi bazen cevaplamanıza izin vermede kendisi söyledi.
-
Arkadaşlar dün 1. Komisyonda mülakata girdim. Bana özel bir durum mu bilmiyorum ama pek de sıcakkanlı değillerdi. Ekonometri mezunu olduğum için ekonometrik testlerle ilgili bir soru soruldu. Ademi tahsis ilkesi soruldu. Bütçenin ilkeri sayılmamı istendi sayarken önceden izin almada kesti. Bu ilkeyi açıklamamı istediler. Bütçeyi kim yapar sorusunu sorup cevabı beklemeden kendisi verdi. Bütçeleme sürecini anlatır mısın dedi? Zilyetlik soruldu ve çeşitleri saydırıldı.
Yani arkdaşlar pek bölüm bazlı ilerlemiyor iktisat/muhasebe bekliyordum. Maliye mezunu arkaşın bile o stresle afallayacağı bütçeleme sorusu soruldu.
Hakkımızda hayırlısı olsun -
Bugün başlayan mülakat sürecinde hepimize başarılar arkadaşlar. Çok yorulduk çok yıprandık hepimiz için hayırlısını diliyorum
-
Arkadaşlar ekonometri mezununa sizce hangi dersler ağırlıklı olarak sorulur? İktisatın yanında hukuk gelebilir mi mesela?