@Estevez çalışma şartları işsizlik şartlarından daha iyi
marslı tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
3 4 defa guy gördüm mülakatlardan elendim bu sene adaylar daha da bir değişik 2014 te de böyle puanlar yüksekti 2015 ile 2014 te aynı puanı alanlar arasında da 1000 kişilik fark vardı yani her iki yılda bir fazla kişi kpss alana giriyor bunda kpss b etkili adaylar girmişken alanada giriyor fazla oluyor bakın 2014 te 148 bin kişi 2015 te 102 bin 2016 130 bin aday girdi. Yani kimse evham yapmasın hiç bir il 80 i görmez belki ankara görür. O da belki:) zaten bu sene atanan kişi 600 kadar bunlar yüksel puanlı geçen seneden guy olup yada başka bir yerde memur olup daha iyi bir kuruma geçmek isteyen 600 700 kişi var puanlar ve sıralama eskisi gibi yani stresinizi anlıyorum ama boşa yapıyorsunuz
-
Ben ve 20 saz arkadasım 80 üstü puanlarla urfa yazacaz(rekor eksi istiyorum:)
-
Bu süreçte tecrübesiz kişilerin puan tahmini yapmaması daha sağlıklı olur. Çünkü mantığına uyan birşeyi buraya yazıyor doğru olmasada bir çok kişi ona bakarak evham yapıyor. Önceki yıllar şöyle kapatmış böyle yaptıları bırakın guy tercihi sıfır esaslı bütçe sistemi gibi düşünün her yıl baştan başlar. Önceki yıllar şu il 75 le kaptmış bu yıl da puanlar 1 2 puan fazla o zaman 77 ile kapatabilir demek sallamak demek. Kimse sallamasın lütfen
-
@aylin 31.02.2000 tarihininde ruanda nın arizona ormanınında doğdum ilk ve orta öğrenimimi tarzan ilk öğretim okulunda tamamladım. 2012 yılında bağcılar lisesine başladım 2013 yılında mezun oldum aynı yıl harvırt üniversiteside baytarcılık böşümünü kazandım 2014 te mezun oldum. Babam kaplumbağa terbiyecisi annem ev hanımı 2 kardeşiz. Kardeşim ormanda aslan taşlıyor. Üniversitede aldığım eğitim ile bu mesleğe kendimi yeterli görürüyorum falan filan yazın işte :
-
RE: GUY ŞANLIURFA
@Ekonomist63 85 üstü 9 arkadasım da urfa yazacak bodrumluyuz sıcağı severiz
-
78 altındakiler için taktik vereyim
Yazmak istedğiniz 10 il belirleyin hergün akşam 11 de forumlara faceye girin o gün sizin belirlediğiniz iller çok konuşulmuşmu bakın eğer konuşulmuşsa puanlar falan yazılmışsa o ile işaret atın her gün yapın son 3 gün bakın en çok konuşulan o ili yazın 74 75 lere kadar inecektir. Denemesi bedava -
@Hannibal geçen sene sorular basit geldi yani kalem oynatmadan yapabilecek sorulardı millet çıkmışlaı ezerledi ordan çıktı hep. Ondan kurum 81-85 arası kapattı önümüzdeki sınavda yine 70-80 arası kapatır soruları önceki yıllar gibi sorarlar. Geçen seneki soruları baz almayın. Kuruma çok şikayet gitti geçen sene. Önümüzdeki sınavda biraz daha kalite artırabilirler çünkü bimer cimerden bayya kişi yaz mıştı
-
Puanların yüksek olmasının nedeni geçen sene kpss başvuruları bittiğinde daha hiç bir kurumun mülakat sonuçları açıklanmamıştı. Onun için riske atmayıp herkes kpss ye başvurdu geçen sene 1750 guy 300 vmy 241 mhuy 50 duy 25 muy 33 il göç 400 sgk iç işleri iş teftiş tse gibi 5 10 kişilik kadroya yerleşen 50 kişi kadar var bunlar kpss ye tekrar başvurdu ücreti ödemişken sınavada girdiler zaten hepsi tecrübeli yüzde doksanı 80 üstü aldı. Önümüzden yaklaşık 2500 kişi gitti zaten hiç bir ilin puanı 80 üstü olmaz çoğu il 75 76 gibi kapatır
-
@kpssa kardeşim geçen sene kpss başvuruları başladığında guy mhuy vmy duy muy gibi 10 20 kişilik alan kurumlar gibi bunların mülakatları henüz açıklanmamıştı yani yaklaşık 2000 2500 kişi hem yerleşip hem kpss ye girdi bunların yüzde sekseni doksanı 80 üstü aldı sıralamlar ondan bu kadar şişti. Zaten çoğu tecrübeli. Onun için hiç bir il 80 i görmez belki ankara. Rahat olun çoğu il 76 77 bandında kapatır
marslı tarafından gönderilen son iletiler
-
An itibariyle urfa için başvuruyu yaptım
-
@Mimar ne kadar ki bu kitabın parası verelim alalım:) ya da biri alsın soruları atsın bize bizde dua edelim kiminin parası kiminin duası:)
-
Yarın urfayı yazıyorum yarışmacı arkadaslara başarılar diliyorum:)
-
Yarın ins urfayı yazacam bende
-
@akabe tecilli olduğunu belirt mülakatta o kadar şeye bakmazlar
-
Başvuru kaç oldu 28 nisana kadar 18 bin i bulur mu ki
-
@sametuzeyir ordaki memura söyle osym de başvuru tercihini nüfus cüzdanı seçtim de yenisini isteme eski nüfus cüzdanını veriyorlarmış internerten bayya araştırdım bende eskisini alcam tekrar
-
@İnmyheart son pişmanlık fayda etmez:)
-
@Obra gu olup sonra ymm mi olunuyormuş valla ilk deda duydum benim bildiğim vm ler ymm olur guy dan da pek bişi beklemeyin vergi dairesi müdürü olursunuz en fazla normal düz memur dur ins guy oluruz:)