81.843 ile bursadan elenmek çok çok kötü, keşkeler içinde boğulup kaldık. Bu mevcut sistem çok can yakıyor.
ozkankaya tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@wagner Kardeşim düşüncene saygı duyarım ama bana göre yanlış düşünüyorsun. Aydında yaşıyoruz şehir seçimi süreci içerisinde sürüyle ili düşündük antepten urfadan döndük geldik 81.843 ile bursaya. Hangi ili düşünsek yüksek kapatacak korkusuyla uzaklaştık. Bu sistem öyle kötü bir şey ki hiç bir strateji hiç bir hamle düşünemiyorsun bildiğin kumar şansın varsa sende varsın.
-
RE: 2018 Guy Alımı
6 arkadaşımı tweetlettirdim
onlarada tembihledim aktif kullanan arkadaşlarınızada söyleyin yapsınlar diye. O gece bu gece
ozkankaya tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 2018 Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı
Arkadaşlar 2018 kpss hukuk iktisat maliye muhasebe sorularına ulaşabildiniz mi?
-
RE: 2018 Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı
Arkadaşlar guy un sözlü mülakatı ankarada mı oluyor yoksa tercih edilen ilde mi?
-
RE: 2018 Guy Alımı
6 arkadaşımı tweetlettirdim
onlarada tembihledim aktif kullanan arkadaşlarınızada söyleyin yapsınlar diye. O gece bu gece
-
@wagner Kardeşim düşüncene saygı duyarım ama bana göre yanlış düşünüyorsun. Aydında yaşıyoruz şehir seçimi süreci içerisinde sürüyle ili düşündük antepten urfadan döndük geldik 81.843 ile bursaya. Hangi ili düşünsek yüksek kapatacak korkusuyla uzaklaştık. Bu sistem öyle kötü bir şey ki hiç bir strateji hiç bir hamle düşünemiyorsun bildiğin kumar şansın varsa sende varsın.
-
81.843 ile bursadan elenmek çok çok kötü, keşkeler içinde boğulup kaldık. Bu mevcut sistem çok can yakıyor.
-
@35zmr başvuru süresi bittikten sonra çıktı alınabiliniyor
-
81.843 ile Bursa. Herkes için hayırlısı olsun.
-
@Kutyler hocam antalya için ön görünüz nedir?