TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    1. Ana Sayfa
    2. Kutyler
    • Takip Edilenler 3
    • Takipçiler 3
    • Konu 4
    • İleti 487
    • En İyi 152
    • Tartışmalı 27
    • Gruplar 0

Kutyler

Yasaklı

157
    İtibar
    5568
    Profil Görüntülemeleri
    487
    Takipçiler
    3
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

Kutyler Takip etme Takip Et

Kutyler tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: KPSS A SINAV DUYUMLARI

Rahmetli Kemal Sunal'ın Korkusuz Korkak filmini bilirsiniz..Milyoner olunca parayı kenefe bağlıyor.Soruyorlar ona,efendim niye paranızı böyle kârsız bir işe bağladınız diye.Rahmetli ise;Ben zamansız gelen paranın üstüne s.çayım,sizde s.çın diyor😂

Bizimde durum budur işte.Bana, 2017 KPSS'den sonra isterse 500 Kaymakam Adayı,500 İdari Hakim,10000 kişilik guy 5000 kişilik vmy 1000 göç açılsın.Zamansız gelen ilanın bende içine edeyim.Ne yaşayabiliyoruz ne sevebiliyoruz kimseyi,ne hayal kurabiliyoruz ne de umutlanabiliyoruz..Zaman akıyor,binlerce nitelikli genç ömür sermayesinden yiyiyor..

KPSS A içinde yayımlandı
      Kutyler
      Kutyler
    • RE: 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)

@paretowilfredo Reis! Biz burdan yüksek kapatacak çoğu yer rekor kıracak dediğimizde küfür yedik.Spekülatörcü olduk.Burda birçok kişi sana itibar ediyor.Çıkıpta diyeydin ya yüksek kapayacak çok umut etmeyin diye.Neredeydin o zamanlar.Sonuçlar açıklanınca söylemek kolay şöyle öngörüyordum demek.Bas bas bağırdık.2015'in 8 bini,2016 nın 13 bini diye.2 senede 1 alım yapılırsa sonuç bu olur.Giremeyen arkadaşlar için aşırı üzgünüm.Özellikle 77 küsürle Doğunun en ücra köşelerini yazanlar umut edenler,ah bee.Kendim sevinemiyorum hiç.Kızgınım çok bu sisteme.Bende dışarda kalabilirdim sen de,evet okuyan arkadaşım!sende dışarda kalabilirdin..Böyle iş olmaz olsun.Günlerce bekletip,bir anda insanların umudunu kırmak..Rabbim bu süreçte umudu kırılanların gönlüne ferahlık versin.Allah hepimizin yardımcısı olsun.

KPSS A içinde yayımlandı
      Kutyler
      Kutyler

Arkadaşlar gönlünüzü ferah tutun.75-76 lar da çok rahat girecektir.
      Tahminim:ank-79,ist-76,izm-79,Bursa&Antalya-77,Antep-maraş-78,diğerleri ise 77-74 arasında değişir belki 73 lere kadar da düşebilir.Herkesin şansı var.

KPSS A içinde yayımlandı
      Kutyler
      Kutyler
    • RE: 2017 Gelir uzman yardımcılığı duyumları

kardeş duyum falan bu işin cılkı çıktı.Tecrübeli bir kardeşiniz olarak söyleyeyim.Kpss'ye hazırlanın.İlan gelir giremezsin,girersin sınavı kazanamazsın,kazanırsın mülakattan elenirsin..Sene başında değiliz,puanlar yandı yanacak..Alternatif kalmadı artık.

KPSS A içinde yayımlandı
      Kutyler
      Kutyler

@paretowilfredo Hocam ben seni Evelden beri takip ediyorum.İyi niyetinden zerre kadar şüphem yok.Ama bu süreçte seni hiç göremedik.Seninde haklı hezeyanların var.Sende haklısın.Ama şu anda hayalleri yıkılan birçok arkadaşımız varken sıcasıcağına,ben şunu öngörüyordum demen olmadı Hocam.Burda birçok kişi sizi seviyor sayıyor.Bende dahil.Biz yazar olarak hakarete küfre mağruz kaldık ses etmedik.Keşke sizlerinde haklı çıktığı bu durumu arkadaşlara anlatabilecek bir şekilde dilimiz dönseydi.Ben çok üzgünüm cidden.Giremeyen arkadaşlar hakkını helal etsinler.

KPSS A içinde yayımlandı
      Kutyler
      Kutyler
    • RE: 2016 Aralık GUY Sınavı

Ulan çok bekledik seni guy. Biz seni beklerken bizi beklemeyenler! Utansın!

KPSS A içinde yayımlandı
      Kutyler
      Kutyler
    • RE: 2016 Aralık GUY Sınavı

@Secondchance hahahahahaha artık forumumuz felsefe kasmaya başladı 🙂 🙂 🙂

KPSS A içinde yayımlandı
      Kutyler
      Kutyler
    • RE: BDDK Murakıplık, Uzmanlık Alım İlanı (2017)

İngilizcesi olmayanlar tatmin için başvurmasınlar lütfen,RİCA EDİYORUM BURADAN.. 🙂

KPSS A içinde yayımlandı
      Kutyler
      Kutyler
    • RE: 2017 Kaymakamlık Sınavı

@böğürtlen arkadaş gayet güzel açıklamış.Olaya gerçekçi yaklaşmış.Niye bu kadar eksilenmiş anlamadım.Mavi boncuk dağıtmak yalan yere "inşallah efenim","hayırlısı efenim"falan gibi kıypıttırık mizaç yapsa iyiydi.Nerde romantik var hepsi burada heralde.Yok idealmişte denemek için girilmezmiş.Bırakın bu eski romantik kafaları.Bunlar size kaybettirir. Biz de çok istedik. Lakin,Orta Vadede Planlanan Yeni Türkiye'de geleceği olmayan bir meslek..Bunu ben değil,bizatihi kaymakam söylüyor.İçinde bulunduğumuz durumlara bakılırsa da galiba haklı..

KPSS A içinde yayımlandı
      Kutyler
      Kutyler

Vmy'nin açılması hiçbir şey değiştirmez tercihlerde.

KPSS A içinde yayımlandı
      Kutyler
      Kutyler

Kutyler tarafından gönderilen son iletiler

@kaya06 ben silmedim admin işsiz heralde😂

KPSS A içinde yayımlandı
      Kutyler
      Kutyler

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

KPSS A içinde yayımlandı
      Kutyler
      Kutyler

Hadi ama yav açıklansın artık

KPSS A içinde yayımlandı
      Kutyler
      Kutyler

@bsra aha benden mi kopya çektin😂 Gözlemcilik ve yaratılık 😂

KPSS A içinde yayımlandı
      Kutyler
      Kutyler
    • RE: İl Göç Uzman Yardımcılığı 2017

@bolulu inşallah kardeşim bir an önce gelir benimde puanlarımın en yüksek olduğu 29-30-31 alım yapacak tek yer göç duruyor.2018 den önce gelir inşallah.

KPSS A içinde yayımlandı
      Kutyler
      Kutyler

@bolulu şu anda öyle bir çalışma yokmuş yani sayı falan veriliyor bazen belli olan bir şey yok yani herkes afaki konuşuyor.Öncelikle uzman yardımcılarının yeterlik alması bekleniyormuş.Önümüzdeki ay daha netleşir tablo diye tahmin ediyorum.

KPSS A içinde yayımlandı
      Kutyler
      Kutyler

@bolulu alımla ilgili şu anda bir çalışma yokmuş ben birşey etmedim

KPSS A içinde yayımlandı
      Kutyler
      Kutyler

Çalışan bir arkadaştan öğrendiğime göre yaprak kımıldamıyor arkadaşlar😞
      Kim diyor bu 300 500 leri çıksın buraya

KPSS A içinde yayımlandı
      Kutyler
      Kutyler

@baumol yok duyumum kardeşim temenni sadece.

KPSS A içinde yayımlandı
      Kutyler
      Kutyler

Kaymakam adaylarına bak çocuk gibi kavga ediyorlar 😆 Allah verede bu gürüh kazanırsa mülakattan sonra yangın yerine çevirirler burayı 😂

KPSS A içinde yayımlandı
      Kutyler
      Kutyler