Ben yaratıcılık ve gözlemcilik yazdım uzunca bi süre düşündükten sonra
bsra tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2017 Kaymakamlık Sınavı
-
Film sorusunda kesinlikle uyarı vardı başta farketmedim film yazmıştım sonra uyarıyı görünce eyvah diyerek geri sildim sinema yazdım. Klasik bir dikkat ölçme sorusuydu.
-
@popescu Öyle düşünmeyin. Ben geçen sene 62 aldım bu sene 76 Yine olmadı yine denicem.
-
RE: 2018 Kaymakamlık Sınavı
@öktem_ilteriş Ben de varım halkbank uzman yardımcılığına başvurdum. Kayamakamlığa hazırlanıyorum bi daha.(3.girişim olcak) İl göçü de bekliyorum aynı zamanda Dersler derya oldu yani...
-
@siyasetbilimci Noktalama sorularının her biri 0.5 diye hatırlıyorum
-
Seçimlerin cumhurbaşkanı tarafından yenilenmesi sorusunda 45 gün içinde ifadesi geçiyor muydu arkadaşlar? Bazı arkadaşlar cevap 45 gün diyor. Bizden yalnız cumhurbaşkanı cevabı isteniyor diye hatırlıyorum. Yanlış mı hatırlıyorum?
-
@username7 Ben de geçen sene 62 almıştım 1350. oldum. 4 puan 500 kişi oynatmış. @kaimoğlan Dediğiniz gibi 10.000 kişi öylesine giriyor olabilir
-
@kaimoğlan İnşallah sıyrılabiliriz kafaları sıyırmadan
bsra tarafından gönderilen son iletiler
-
@johnnash Ben de kaymakamlık kampı 2018 aldım geçen gün. Kas 2018 sordum henüz gelmemişti. Ama genelde güncel oluyor orası.
-
RE: 2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
Kazanan tüm arkadaşları içten dileklerimle tebrik ediyorum biraz geç oldu ama bazı arkadaşların hikayeleri çok duygulandırdı yazmadan geçemedim özellikle kutluyorum onları. Ben mülakata kalamamıştım ama kendim kazanmışım gibi sevindim okuduğumda. Elenen, benim gibi mülakata kalamayan,gecesini gündüzüne katan,hakeden, gerçekten isteyen tüm arkadaşlara da Allah bir gün nasip eder inşallah...
-
@karahanlı Yazılı sınava girmek için öyle bi sınır duymadım. Daha önce mülakattan elenmemiş olmayı şart koşuyo kurumlar genelde ama kaymakamlıkta o da yok bildiğim kadarıyla.
-
@öktem_ilteriş Ben de varım halkbank uzman yardımcılığına başvurdum. Kayamakamlığa hazırlanıyorum bi daha.(3.girişim olcak) İl göçü de bekliyorum aynı zamanda Dersler derya oldu yani...
-
Ben de 76 ile 2018 sınavına katılmaya hak kazandım.
-
@BF24 Aynen öyle. Bilmemekten kaybetmedik aslında. 45 gün sorusuna cumhurbaşkanı yazmıştım mesela o beni mahvetti. Aklıma geldikçe deli oluyorum. Ama bu pişmanlığın sonu gelmiyo önümüze bakmalı yaklaşmışken bırakmamalıyız. Üçüncüde kazanırız biz de Allah kısmet ederse
-
@popescu Öyle düşünmeyin. Ben geçen sene 62 aldım bu sene 76 Yine olmadı yine denicem.
-
@bsra, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı
Öyle hatalar bende de çok soruda 45 gün yazıyo olarak algılayıp cevaba cumhurbaşkanı yazmak hizmetsel yerinden yönetim kuruluşları yazıp silip kurumları diye değiştirmek marjinal faydanın 5 olduğunu bile bile 2.5 yazmak... 30 doğru 27 ye indi bi güzel. Bu yüzden kaybedebilirim. Bi de 2.girişim insan akıllanır biraz.
Sınavımın özeti
-
27 ile ümitlenmiyodum iyi ki ümitlenmemişim. Kazanan arkadaşlara mülakatta başarılar diliyorum. Kaçıran
arkadaşlar üzülmesin sonraki treni beklicez artık -
76.08 ile 752.oldum. 27 doğru bekliyodum bu arada..