@dembaba. Standart prosödürdur. Ben morel bazmak icin demedim kardes kusura bakma...gonlunu ferah tut..belki islem sirasina gore arada unutulmus sonraya kalmistir..
vonHayek tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
@dembaba ben guvenlik sorusturmalariyla ilgili mi diye merak etmistim..24 ocakta gelen evrak kayitli martta 'gelen evrak dosyasina kaldirilmis ' yaziyor..senin subatta yapildiysa ayni islem ordan bisey cikmiycak anlasilan..isler daha uzuyccak gibi
vonHayek tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: YEDEKLER Sgk 8.Promosyon Denetmen Yrd.
Arkadaslar sgk tasra atama subesini numarasini aradigimda cevap vermiyolar bilgi almak icin hangi numaralari aradiniz? Net bir bilgisi yada yetkili biriyle gorusen varsa cevap verirse sevinirim...
-
RE: YEDEKLER Sgk 8.Promosyon Denetmen Yrd.
Arkadaslar su ana kadar kac kisinin evrak teslim etmedigi ve kac kisinin feragat ettigi hakkinda bilgi alan biri var mi?
-
@hayalimsgk anladim hocam..bekliycegiz o zman..umarim yakin zamanda hayirli haberler aliriz..
-
Arkadaslar anlasilan sgk baskani twitter da fazla vakit gecirmiyor ya da gundemi cok yogun..bugun sgk mufettisligi ilani icin twitterda paylasim yapan sgk teftis kurulu baakani Mustafa Apaydin a yonelik bir twitter etkinligi yapsak ne dersiniz ?
-
@dembaba. Standart prosödürdur. Ben morel bazmak icin demedim kardes kusura bakma...gonlunu ferah tut..belki islem sirasina gore arada unutulmus sonraya kalmistir..
-
@dembaba ben guvenlik sorusturmalariyla ilgili mi diye merak etmistim..24 ocakta gelen evrak kayitli martta 'gelen evrak dosyasina kaldirilmis ' yaziyor..senin subatta yapildiysa ayni islem ordan bisey cikmiycak anlasilan..isler daha uzuyccak gibi
-
Arkadaslar benim yeni dikkatimi cekti onceden sorulduysa kusura bakmayin..e devletten sgk gonderilen evrak takibine baktigimda 2. Kez dosya gelen evrak kaydina kaldirilmis diye yaziyor..mart ayinin sonunda islem yapilmis...bu sizdede ayni mi ?