Arkadaşlar cümleten merhaba, bugün paylaşım yapılan grubun 350 kadar üyesi var bende bu üyelerden biriyim ve ilk görenlerdeniz ama itibar etmedim neden diye sorarsanız aynı kişi 3-4 sorunun iptal olduğunu ve en düşük il 74, en yüksek ilin 78 ile kapattığını ve sonuçların pazartesi veya en geç çarşamba açıklanacağını söyleyen kişi ile aynı kişi. Bir kişi iki farklı duyum paylaşıyor ve bu son istanbul 81 ile kapatacak paylaşımı üzerine diğer gruplara yayılınca eleman gruptaki paylaşımını silip gruptan çıkmış. Şimdi siz olsanız inanır mıydınız ? Doğru olmuş olsa bile yayılacağı belli değil mi biranda neden panik oldu ? Tuğrul hoca' ya da pek itibar etmiyorlar ama bu konuda sanki biraz haklı gibi çünkü 9 günlük tatil başladığında sınav oldu, sonrasında vergi daireleri yoğunlukta gece 12'ye kadar açıktı, ilk günde okuyacaklarını sanmam. Salı, çarşamba, cuma 3 gün var önlerinde geçen seferde 3 iş günü geçince okumuşlardı. Tahminimce cuma günü açıklanacaktır, duyum değil tahmin adı üstünde Ayrıca bu eleman birçok ilin düşük kapatacağını sonuçlar açıklanmadan saatler önce bildi ama hangi ilin kaçla kapatacağını birebir tutturamadı, o paylaşımınıda kaldırmış. Ortaya taş atıp gidiyor walras06 arkadaşımızda düşük kapatacağını söylüyordu herkes böyle tahminlerde bulunabilir canınızı sıkmayın, biz böyle heryacanlı bekleyişleri de özledik. Bu günlerimizde şükürler olsun
SAYGILARLA
meydey tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: GELİR UZMAN YARDIMCILIĞI SINAV SORU VE CEVAPLARI 2018
-
RE: İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
@roses teşekkür ederim hatırladım
meydey tarafından gönderilen son iletiler
-
@roses teşekkür ederim hatırladım
-
- soru kısa dönem pc hatırlayan var mı soruyu şıkları vs ?
-
arkadaşlar son soruyu bulabilen var mı ? birde iki tane zorunluluk hali var 39. soru ile 46. soru, sınavda iki tane zorunluluk hali doğru olan şık olduğunu sanmıyorum
-
RE: PTT Personel Alımı 2018
itiraz şekli, tarayıcıdan mı okutup mail atacağız
-
Arkadaşlar dilekçe ve itiraz sürecini detaylı anlatabilecek biri var mı ?
-
RE: YSK seçim müdürü alımı 2018
Arkadaşlar evet yanlış doğruyu götürmüyordu ama guy gibi de her soru 1 puan olmayacak ösym nin yaptığı açıklamadan benim anladığım, 100 ham puan üzerinden dediği zaman ösym en çok doğru yapana 100 verip örneğin 94 yapan biri var. Geri kalanlar ona göre puanlanır beni tek düşündüren nokta sorular üzerinden standart sapma var mı ? Birde genel kültür ile alanı cevap anahtarında ayırmışlar puanlaması farklı olabilir.
-
RE: 2018 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
Arkadaşlar sgk denetmen yardımcılığı için p23 ve p42 puanları ile alım yapıyor, şimdiye kadar 84 puan ve altına indiği hiç oldu mu ? 82 lerin şansı olabilir mi ? Ve yine p23 puanı isteyebilirler mi ?
-
@i̇lanbekleyenbiri işte bende diyorum ki 2017 mayıs guy sınavı 18 ay sonra geldi, 2018 sınavı daha erken geldi buna göre
-
@i̇lanbekleyenbiri yanlış hatırlamıyorsam 2017 mayıs guy sınavı ile 2015 kasım guy arasında 18 ay var bu yıl biraz daha erken geldi, 2016 daha sancılı geçmişti.
-
Arkadaşlar cümleten merhaba, bugün paylaşım yapılan grubun 350 kadar üyesi var bende bu üyelerden biriyim ve ilk görenlerdeniz ama itibar etmedim neden diye sorarsanız aynı kişi 3-4 sorunun iptal olduğunu ve en düşük il 74, en yüksek ilin 78 ile kapattığını ve sonuçların pazartesi veya en geç çarşamba açıklanacağını söyleyen kişi ile aynı kişi. Bir kişi iki farklı duyum paylaşıyor ve bu son istanbul 81 ile kapatacak paylaşımı üzerine diğer gruplara yayılınca eleman gruptaki paylaşımını silip gruptan çıkmış. Şimdi siz olsanız inanır mıydınız ? Doğru olmuş olsa bile yayılacağı belli değil mi biranda neden panik oldu ? Tuğrul hoca' ya da pek itibar etmiyorlar ama bu konuda sanki biraz haklı gibi çünkü 9 günlük tatil başladığında sınav oldu, sonrasında vergi daireleri yoğunlukta gece 12'ye kadar açıktı, ilk günde okuyacaklarını sanmam. Salı, çarşamba, cuma 3 gün var önlerinde geçen seferde 3 iş günü geçince okumuşlardı. Tahminimce cuma günü açıklanacaktır, duyum değil tahmin adı üstünde
Ayrıca bu eleman birçok ilin düşük kapatacağını sonuçlar açıklanmadan saatler önce bildi ama hangi ilin kaçla kapatacağını birebir tutturamadı, o paylaşımınıda kaldırmış. Ortaya taş atıp gidiyor walras06 arkadaşımızda düşük kapatacağını söylüyordu herkes böyle tahminlerde bulunabilir canınızı sıkmayın, biz böyle heryacanlı bekleyişleri de özledik. Bu günlerimizde şükürler olsun
SAYGILARLA