Hepimize şimdiden hayırlı olsun o zaman. Herkes birbirine hakkını helal etmeden gitmesin, yer yer kırıcı ve suçlayıcı konuştuk.
![](/assets/uploads/profile/4380-profileavatar.jpeg)
vaniköy sakini
@vaniköy sakini
vaniköy sakini tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
sözlerimi istismar etmeyin lütfen.
-
Baksanıza her gün yeni bir şey çıkıyor. Bilgiler, listeler, irtibatlılar, gizlenmişler... nasıl açıklansın. Yeni alınan bir adayın bağlantısı ortaya çıkarsa bunun nasıl haberkeştirilip bakanlığı sıkıntıya sokacağını düşünebiliyor musunuz. Olaya güvenlik açısından bakınca ben sabretme gücü buluyorum kendimde. En iyisi mevcut işlerimize devam edip beklemeden akşamları bir kez bakmak. Herkese kolay gelsin.
-
Bugün iki şehidimiz var. Her birinin ayrı hikayeleri vardı; yarım kaldı. Bu dünya içime ukte gibi oturuyor bazen, neciyiz, nelerin peşinde ömür tüketiyoruz...
-
Bugün bir haber sitesinde gördüm, 17 sene evvel Türkiye'ye mülteci olarak gelen bir Afrikalı, bugün kendi ülkesinde bakanmış. Adamın konuşmalarından çok kanaatlar olduğunu anlamak zor değil. Demek ki şikayet yok, şükür var her zaman.
-
Ben hiçbir yere kaçmadım, neden kaçayım? Bu da nereden çıktı. Allah bize gani gani sabır versin gerçekten. Cümleten hayırlı geceler.
-
@paretowilfredo girişimleriniz için teşekkür ederiz. Hafta içi pazartesiden cumaya beş gün, Allah hepimize sabır versin. Bakan beyin Ankara'da olduğu günler mi beklemek lazım?
-
@adayadayi9876 sürekli sonuçla meşgul olmamaya çalışın. bunun en güzel yolu kitap okumak yahut güzel bir dizi takip etmek.
-
Sayın bakanın oğlu da iibf'li bildiğim kadarıyla. sınava girip de kazanmış olsaydı açıklanması için oğluna baskı yapardık kesin
vaniköy sakini tarafından gönderilen son iletiler
-
@paretowilfredo değerli arkadaşım, küsecek kızacak zaman değil, var mı bir gelişme?
-
Dostlar ben de sizin gibiyim, şikayet etmek istemiyorum ama bizi ruhen yordu bu süreç.
-
@dadash25 benim anlatmak istediğim de buydu siz daha güzel yazmışsınız.
-
@kadir_karasu 17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları içinde söyledi:
Az önce başka bir platformda bu mülakata girmiş başka cemaatten biriyle yukarıda yazdığımı kısa olarak konuştuk diyeyim.
Ve ben bir kez daha "lânet olsun bütün cemaatlere" dedim konuşma sonrasında.
İnşallah tek bir cemaatçi bile kazanamaz bu sınavı. Çünkü hepsi "aynı". Sadece adları farklı.
Ve bizzat Kaymakam Adayları Şubesi'ni de arayıp adını da vermek sûretiyle durumu da anlattım. BİMER ve CİMER'e de şikâyet edeceğim bizzat ad vererek.Lânet olsun bütün cemaatlere.
kardeşim fikrini beyan ettin, tamam abartma artık. camide namaz kılan iki üç insan da bir cemaattir, sözlerine dikkat et. lanet etmek sandığın kadar basit bir şey değil. bir müslüman olarak bu ağır söze (lanet olsun bütün cemaatlere) sessiz kalamam. sen bütün camilere de lanet okuyorsun haşa. git tövbe et, sözlerine de dikkat et. ülkemizin bekasını tehdit eden yapı bir terör örgütüdür, bir cemaat değildir. cemaat, Allah'ın dinini yaşayarak muhafaza etmek isteyen insanların oluşturduğu topluluktur. bu iki kişi de olabilir, iki milyon da. dar düşünmeden konuşun. İslamiyet bir cemaat dinidir. tek başına namaz kılmakla cemaatle kılmak aynı değildir. Düşünürken dar bir bakış açısına hapsolmayın.
-
benimki duyum falan değil. sabrı tükenenlere belki biraz moral olur diye. inancım da bu yönde. cuma resmi tatil diye perşembe dedim.
-
@Kaymakam58. ben de tam onu yazacaktım, arkadaşlar perşembeye kadar açıklanacak inşallah. az daha sabır.
-
@adayadayi9876 sürekli sonuçla meşgul olmamaya çalışın. bunun en güzel yolu kitap okumak yahut güzel bir dizi takip etmek.
-
herkese hayırlı akşamlar. dostlar, yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik. az daha sabır. kendi kendinizi strese boğmuşsunuz.
-
bakanımız bugün Ankara'da mı acaba
-
@sbf12345 17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları içinde söyledi:
erzurumdayke
O mülakata ben de girdim ama o zaman Sebahattin Öztürk bakandı.