Sınav geçmiş yıllara kıyasla zordu deniliyor ama buraya yazanlar genelde 80 üstü bekliyor. Ya yüksek bekleyenler yazıyor yada bu gruptakilerin sinavı iyi geçti. Benim 76-77 net gelir heralde muallak soruların durumuna göre max 78-79 olabilir. Herkes için hayırlısı olsun.
Sinan tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: GELİR UZMAN YARDIMCILIĞI SINAV SORU VE CEVAPLARI 2018
Sinan tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
Sınav zor deniliyordu ama iller yüksek kapattı. 75 puanda kaldım basit hatalarla 5-6 soruyu hatalı yaptık kısmet değilmiş. Mülakata kalan arkadaşlara başarılar dilerim. İnşallah adaletli bir mülakat süreci olur.
-
RE: 2018 Kpss Sonuçları
2017 yılındaki sıralamalara göre eşit puan verilmiş anlaşılan 2018 p48 puanı 77.5 civarı olanin sıralaması kaç acaba
-
@shanks evet mantıklı bende birkaç kişiyle konuştum pek çalışmadım dediler
-
Sınav geçmiş yıllara kıyasla zordu deniliyor ama buraya yazanlar genelde 80 üstü bekliyor. Ya yüksek bekleyenler yazıyor yada bu gruptakilerin sinavı iyi geçti. Benim 76-77 net gelir heralde muallak soruların durumuna göre max 78-79 olabilir. Herkes için hayırlısı olsun.
-
Rekabet yasagına tabi olmayan ortak hangisidir? cevap komandit şirketlerde komanditer ortak değil mi
-
RE: 2018 Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı
Bir gün kala malatyayı silip maraş yazmıştım yinede yüksek kapatan illerden birisini yakaladık. Bir ara sakarya veya kayseri düşündüm sonra vazgeçtim. Herkes aynı mantıkla hareket etmiş. Diyarbakır 75 izmir eskişehir 70 puan bu nasıl sistem ya
-
77.41 puanla maraş yazdım. İlk malatya olan tercihimi anketler vs nedenlerle değiştirdim
-
RE: 2018 GUY DENIZLI
Bugün tercihimi Denizli olarak değiştirmeyi düşünüyorum ama İzmir Muğla Aydından çekinenler Denizliye yönelmişlerdir diyede korkmuyor değilim.
-
@ertuğrulbey puan 77.41 hocam. Sıralama 7577 özelden nasil mesaj atiliyor bilmiyorum