kimse kusura bakması türk askeri el bab da şehit olurken burdaki 18-65 yaş arası erkekler gelip cocuk yaparak sahillerde keyif süremez.gitsinler vatanlarını korusunlar
onur00 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: Türkiye Suriyelilerin vatanıdır
-
RE: Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
bu hafta en gec haftaya cumaya kadar mülakat tarihleri belli olur diye düşünüyorum.mülakatında agustos 15 - eylül 1 arası olcagını düşünüyorum
-
RE: Askerlik tecili için yüksek lisans
benim tecil 17 haziranda doldu.fakat 30 eylüle kadar devletle ilgili işlem yapmasında bir sakınca yoktur diyor.yani 30 eylüle kadar yüksek lisansa başvurabilirmiyim
-
ya sözde ihtiyac var diye 2000 guy alıyosun.ama adamları işe girmek için nerdeyse 7-8 ay bekletiyosun.bu nasıl ihtiyac*
-
@aliyk becayiş için fiili olarak 6 ay calışmak gerekiyor
-
RE: 2017 KPSS Sonuçları Değerlendime Platformu
dedikleri günde bile sınavı acıklıyamıyo aveller ya
-
duyum alan yokmu ne zaman bu mülakatlar
-
twitterde büyük bi etkinlik şart.yoksa sürec 2018 e kadar uzar
-
bu hafta tarihlerin belli olacagı düşüncesindeyim
-
bu kadar vurdumduymazlık olmazki.kac kişinin umudu bu iş.alt tarafı komisyon kurup 10-15 gün mülakat yapıp sonuc acıklıcaksın.her kurumda bi boşvermişlik var.
onur00 tarafından gönderilen son iletiler
-
@iyilerindostu senin gibiside denetmen vs bişeyler olacak.yazık bu devlete
-
........................
-
.........................
-
@iyilerindostu sabır yav.oglum 2 mülakatın varsa git ders calış.burda laf ebeliği yapma
-
@iyilerindostu Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017 içinde söyledi:
@iyilerindostu Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017 içinde söyledi:
sgk ya giren en az 600-700 kişi guya da girecek bu çakışmaya kurum göz yumsa bile bu 600-700 kişi göz yummaz arkadaşlar. itiraz ederler şikayet ederler gene ertelenir mülakat. sizi ilgilendirmemesi bu duruma engel değil. açıkçası bnm için de sorun değil çakışıp çakışmaması p42 de ilk 10 dayım mülakata ilk gün girecem guyda da soyadına göre yapılıyosa ortalarda gircem yani çakışmaz bnm
@onur00 kıvırma kardeşim ben burda dediklerimden bahsediyorum sen nerden bahsediyon
o bahsettiğin yazıyı zaten ben yazmadım.önce neye cvp verdiğinden haberin olsun
-
@iyilerindostu anlaşılan siz sgk mülakatına girmiyonuz ve bana dokunmayan yılan bin yaşasın diyonuz. eminim sgk mülakatına da girecek olsanız bunların hiçbirini söylemezdiniz sadece kendinizi düşünmeyi bırakın artık arkadaşlar.
Burda dediklerinin yanlış anlaşılcak bi tarafı yok.laf yetiştirmeyi bırak git mülakatlarına calış
-
@iyilerindostu lan olum kafa ağrıtma hadi işine bak
-
@iyilerindostu madem 2 mülakatada kaldın.o zaman bizden fazla calışıcaksın ikisinide hazır olucaksın.burdada guy mülakatları daha gec yapılsın siz bencilsiniz diye ağlamıcaksın.hadi şimdi yol al.
-
anlaşılan siz sgk mülakatına girmiyonuz ve bana dokunmayan yılan bin yaşasın diyonuz. eminim sgk mülakatına da girecek olsanız bunların hiçbirini söylemezdiniz sadece kendinizi düşünmeyi bırakın artık arkadaşlar
napalım 100 kişi sgk mülakatına gircek diye 1900 kişi 3 ay sizin keyfinizimi bekliyelim
-
kimin keyfini bekliyoruz biz şimdi ?