@rlg çok şükür 2.tercih İzmir geldi de bakalım mulakat var daha
lexiqus tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: PTT 2.500 Personel Alımı Bilgi ve Soru Paylaşım Platformu
-
Mülakat süreci ve sonuçların açıklanması ise başlama derken Ocak ayını bulur değil mi
lexiqus tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: kpss a grubu 2018'e evde hazırlananlar
KPSS a grubu için WhatsApp grubumuz mevcuttur. Katılmak isteyen arkadaşları beklerim.
-
RE: Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü 518 Sözleşmeli Personel Alacak
Merkezi alım gibi bu alım da da yerleştiğiniz anda puan yanıyor mu bilginiz var mı ?
-
Mülakat süreci ve sonuçların açıklanması ise başlama derken Ocak ayını bulur değil mi
-
@rlg çok şükür 2.tercih İzmir geldi de bakalım mulakat var daha
-
arkadaşlar ptt alımı ile ilgili detaylı bir bilgiye sahip olan varsa bize yardımcı olsa sevinirim.
Tercih oluştururken nelere dikkat edeceğiz?
Benim anladığım kadarıyla tercih listesi oluşturup bizi o listeye göre mülakata çağıracaklar. 1.sıraya Antalya yazdım 27 kişi alıyor,3 katı 81. ben 78,6 ile yazdım Antalyayı 81.kişinin puanı 78,7 Antalya'ya giremedim 2.sırada ki şehre mi geçiyor ?
İlk defa başvuru yapacağım için bir acemilik var -
RE: 2018 KPSS A Grubu Lisans-Alan Sınavı Hazırlık Platformu
İyi akşamlar arkadaşlar. 2018 a grubu hazırlık için WhatsApp grubu kurdum. Katılmak isteyen arkadaşlar iletişime geçerse yardımcı olurum.
-
A grubundan siralamam 12bin puan 74. Guy için mı calissam,2018 a grubu için mı hazırlansam yoksa yukarı da yorumlarda geçen sohbette ki gibi b grubundan 90+ için mı calissam kararsız kaldım. B grubundan iki senedir 80 i görüyorum fazla da çalıştığım söylenemez b grubu için. Önerisi olan arkadaşlarin yardımlarını bekliyorum
-
Alandan siralamam 12bin guy ilanında sıra gelir mi sizce arkadaşlar.
-
RE: 2017 KPSS Sonuçları Değerlendime Platformu
Arkadaşlar iyi günler. sonuç istedğim gibi gelmedi malesef.Muhasebe beni hayal kırıklığına uğrattı bu sen.puan 74 sıralama 12bin. devam edip etmeme konusunda kararsızım.