@mulkiyeligariban Kısa sürede biter mi bilmem ama kelime için Ankaradil Tijen Hocanın word-up video paket serisi var. mutlaka öneririm. toplam 108 video var. Videoların uzunluğu 30-50 dk arası değişiyor. günde en fazla 3 video izleyebilirsiniz. 4. sıkar. bu sınava olmasa bile bundan sonraki sınavlara çalışırsanız aklınızda bulunsun hocam.
TedMosby tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: YDS Çalışma Önerisi
TedMosby tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü TİGEM Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2019
Arkadaşlar eski bir gönderi ama TİGEM Müfettişliğini kazanan arkadaşlar özelden yada yorum olarak mesleğin artılarını ve eksilerini belirtebilir mi? Şuan bir bakanlıkta merkez uzman olarak çalışıyorum. Ama yıllardır aklımda TİGEM Müfettişliği olduğu için bir sonraki ilanı sabırsızlıkla bekliyorum. sonradan pişman olmamak içinde kurumdan arkadaşların fikirlerine ihtiyacım var. Ayrıca kazananların listesini bulamadığım için sosyal medyadan da ulaşamadım kimseye. Yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.
-
RE: YDS Çalışma Önerisi
@mulkiyeligariban Kısa sürede biter mi bilmem ama kelime için Ankaradil Tijen Hocanın word-up video paket serisi var. mutlaka öneririm. toplam 108 video var. Videoların uzunluğu 30-50 dk arası değişiyor. günde en fazla 3 video izleyebilirsiniz. 4. sıkar. bu sınava olmasa bile bundan sonraki sınavlara çalışırsanız aklınızda bulunsun hocam.
-
RE: Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı İletişim Uzman Yardımcısı alımı 2022
Arkadaşlar merhaba, Meslek hakkında tek bildiğim merkez uzmanlık kadrosu olması. Bunun dışında özlük hakları nelerdir? Çalışma koşulları nasıldır? Yönetmeliğinde çalışma alanları tanımlanmış ama uygulamada ne iş yapıyorlar? Cimer başvurularına iletişim uzmanları mı bakıyor mesela? yada çalışma yeri Çukurambardaki merkezi mi? Oda sistemi mi var yoksa Bazı kurumlardaki gibi açık ofis şeklinde mi çalışılıyor? Kurumun Lojman imkanı varmı ? Bu sorularıma göre kuruma başvurmayı düşünüyorum. Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.