Ya bence istanbul 74 le kapatıcak bursa 78-79 AMİN
istisna tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@ucanizmirli bence fazla uçuyorsun ama bunu kod adının uçanizmirli oluşuna veriyor dikkate almıyorum
-
@atiba ya sınavın zorlugundan da degil belirsizliğinden. Etkin olmayan çok fazla soru vardı. Hazırlayan komisyonun bile kendi aralarında tartışmaya düşeceği muallak sorular hepsi.
-
@niloya resmen içime nur indi sen neden psikolojik danışman olmadın yanlış bölümdesin. Niloya haklı beyler dağılın herşey nasip
-
Arkadaşlar bursacılar neredeler? Tahmini doğrular nedir? Kapatma puanları nedir? Var mı bilgi. Gibi aradım kadın tersledi beni eğitim santralinde de bahar candan tarzı konuşan bi kız vardı siteyi takip edin diyorlar halen ve halen...Allah sabır ver YA RABBİ
-
@ucanizmirli süper teşekkür ederim
-
@ucanizmirli hayır diyorum hayır kapatmayacak yüksek falan düşük kapatacak en düşük bursa kapatacak bilgimiz filan yok hepsini yanlış yaptık düşük olcak
-
Ya bazı sorular öyle geliyor ki bana sınavda böyle bi soru var mıydı diyorum acaba çıkmış sorularda çözerken mi rastgeldim yoksa diyorum resmen. Aklım yok
-
Ben yoruldum GiB gelme üstüme açıkla artık
istisna tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı, Servis Görevlisi Alımı (2017)
arkadaşlar merhabalar bu sınavda gy gk için hangi kaynaktan çalışmalıyız ya da ne önerirsiniz? cografya var mıdır bilgilendirebilir misiniz?
-
@zamangeciyor nasıl düşünmüyorsun en fazla kaçla kapatabilir ki? Kesin mi 80 doğru? Umutlarımı çaldın... benim de 81-82 civarı emşn olmamakla birlikte tabi
-
Arkadaşlar bursacılar neredeler? Tahmini doğrular nedir? Kapatma puanları nedir? Var mı bilgi. Gibi aradım kadın tersledi beni eğitim santralinde de bahar candan tarzı konuşan bi kız vardı siteyi takip edin diyorlar halen ve halen...Allah sabır ver YA RABBİ
-
@Teklif-eğrisi sen bu uslubunla girdiğin yerde de barınamazsın hiç merak etme
-
@Teklif-eğrisi o zaman bu platformda ne kouşuluyorsa saygı duymak zorunda ister soru tartışırım ister puan. Senin ist sayısal mezunu olman daha seviyeli oldugun anlamına gelmiyor. Bunun afrasını yapan adamın özgüveninde sorun vardır. Neyin ispatındasın sen.
-
@reagan konuşmayacaksın o zaman seviyesi yerlerde insanlar bilmem ne insanlar diye bu tip ithamlarda bulunmayacaksın sen kimsin ki asıl milletin seviyesini sprguluyorsun. Haddini bil
-
ne olduğu beni zerre ilgilendirmez. Burnu havada konuşmalarda hiç hoş olmaz.
-
@Teklif-eğrisi estf. sormalık bişey yok akıllı konuşsun yeter.
-
@reagan bu kadar iyiysen hedefin guy olmamalı çık git bu platformdan.
-
Arkadaşlar kanunları başka yerde tartışalım biz burda hedeflerimizi paylaşıyoruz lütfen yani