Arkadaşlarım sizden sadece şunu rica ediyorum duy un açıklanacağı yönünde haberler var.Kazanan arkadaşlar lütfen ıslak imzalı bir feragat dikekçesi kuruma yollasın bir dilekçe yazıp göndermek kimseye bir şey kaybettirmez ama inanın son umudu burası olan insanlar var.Allah kitap aşkına geçirdiğiniz işsiz günler hattına bunu yapın.
duygu55 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2018 İl Göç Uzman Yardımcılığı Sınavı
-
RE: İstihdam Uzman Yardımcılığı 2019
Ya arkadaşlar açıklanan sınavlar var kazanan arkadaşlar nolur duyarlı olalım lütfen çok zor dönemlerden geciyoruz .Birbirimize destek olalım diğer kurumları kazananlar istihdam uzm.yard feragat etsin hepimizin yüzü gülsün inşallah. Duyarlı arkadaşlardan Allah razı olsun. Allah onların da yolunu acsin
-
RE: BİLİŞİM UZMAN YARDIMCISI ALIMI 2018
Kazanan arkadaşlarım eğer il göçe giren varsa lütfen bir feragat dilekçesi yazın bir dilekçe yazmak size hiç bir şey kaybettirmez ama inanın çok zor şartlar altında bu sınavı bekleyenler var.Nolur yardımcı olun lütfen elinizi vicdanınıza koyun.
-
RE: 10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
@paretowilfredo o kadar çalışma ekonomisi çalıştık, emek verdik.sgk da sgk mevzuatı olmadıktan sonra ne anlamı var.P 42 puan türü kullanılmalı.
-
RE: ÖNEMLİ!SINAVI KAZANAN ARKADAŞLARIN BAŞKA KURUMLARDAN FERAGAT ETMESİ.
@alageyik08 hocam çok büyük sevaba giriyorsunuz.İşiniz gücünüz denk gitsin inşallah
-
Istiidam uzm yardımcı. Başvurusunu çekenler olmuş Allah razı olsun onlardan. başka kurumları kazananlar varsa hala geri çekmek için şansınız var nolur duyarlı olalım kardeşler
-
RE: Rekabet Kurumu Uzman Yardımcısı Alımı 2018
Arkadaşlar merhaba kazananlardan istihdam uzman yardımcılığına başvuranlar varsa feragat edebilir mi lütfen duyarsız kalmayalım bir kişi bile çok şeyi degistirir.Ne kadar zor olduğunu biliyoruz.Yapilan iyilik Allah katinda elbette karşılıksız kalmayacaktır.
-
Arkadaşlar lütfen duyarlı olalım. Bu zorlu dönemde birbirimize destek olalım.
-
RE: 2018 Guy Alımı
Arkadaşlar bu akşam etkinlikte ıl tercihinin kaldirirmasini vurgulayalim bu konu çok büyük mağduriyet yaratiyor bu konu üzerine yogunlasmaliyiz
-
Arkadaşlar kamu harç artış nedeni sorusu hatalı kişi başına gelir de enflasyondan arındırılmış harcama da arttırır. Bu soruya kesinlikle itiraz edelim.
duygu55 tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 1 Ağustos/7-8 Ağustos 2021 KPSS A
Arkadaşlar soruların bazılarında hata var sanki.Borçlar hukuku para borcunun ifa yeri gibi
-
@prebish evet arkadaşlarım konuşalım birbirimize yardımcı olalim
-
Arkadaşlarım iller açıklanmış siz nereleri yazmayı dusunuyorsunuz
-
Arkadaslar içimizde RTÜK kazanan var mı açıklanmış
-
RE: RTÜK 60 Uzman Yardımcısı
Kazanan arkadaşlarımı tebrik ediyorum arkadaşlar içinizde il göçe mülakatina gİrem varsa feragat etmenizi rica ediyorum.Islak imzalı bir dilekçe yazmak size hiçbir şey kaybettirmez ama bu mübarek günde bu sınavı bekleyen insanlar var...lütfen duyarlı olalım
-
@moonlight ben de şunu söylüyorum sayı yüklü olursa ne yapacak gelemeyeceğini bile bile 45 kişi yine mi yayınlayacak buna inaniyormusunuz.
-
@moonlight öncelikle feragat diye bir şey var ve çok şükür ki bencil olmayan insanlar da var ve bu durumu göz önünde bulunduruyor kurumlar.Allah herkesin gönüne göre versin.
-
@moonlight siz çok ucmuşsunuz daha önceki sınavları hiç incelememissiniz sanırım. Geçen yıl merkez göç ve il göç de aynı kişiler var mıydı ki bu kadar ortada yüklü bir sayı varken ortada bu kadar yüksek bir işsizlik varken nasıl böyle bakabiliryorsunuz.
-
@moonlight yani guy da ve il göçte mükerrer isimler olması kimseye bir fayda saglamaz
-
@gresham-t valla dostum bir önceki sınavda da süreç böyleydi ve 10 gün sonra guy mulakatlari açıklandı sayıda hatta şimdikinin 2 katiydi