Haftaya açıklanması güç ihtimal. Adamların gerek mülakatlar gerekse eğitimler olsun günlerdir otelde kurulu bir düzeni var sonuçta. Bu düzeni kaldırıp bir hafta sonra tekrar kurmak onlar içinde mantıklı olmayacaktır. Sırf burdan çıkarım yaparak bile bu hafta açıklanacağına emin olabilirsiniz.
MB.. tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: HalkBank Uzman Yardımcılığı Kazananlar Mülakat
-
@İdari_Katip Mülakata personel ihtiyacının kaç katı aday çağırılmıştır bir bilginiz yada öngörünüz var mı?
-
RE: Yüksek Lisans Mülakat Tecrübelerimizi Paylaşıyoruz
Süleyman Demirel Üniversitesi'nde Bankacılık ve Finans Tezli YL
Yüksek lisansı kazanırsan memleketten mi gelip gideceksin diye sordular bence en kritik soru bu. Lisans gibi eğitimime devam etmek istiyorum demekte fayda var. Ders devamlılığı çok önemli hocalar için tezlide. Bunun dışında muhasebeden zorunlu defterler, para arz ve talebi, ödemeler bilançosu kalemlerini sordular. Aman aman bi ortalamam ve yds yoktu ama 3. sırada girdim. -
RE: Halkbank Müfettiş Yrd.---İç Kontrolör Yrd.--Uzman Yrd.
Uzmanlık sınavınım ingilizce bölümü için yardımcı olabilecek bir kaynak, pdf vs tavsiye edebilir misiniz?
-
@aliveli Eyvallah hocam sağolun
-
Benim için ingilizce çokta kolay olmadı.. Açıkçası özellikle cümle tamamlama sorularında ciddi sıkıntı yaşadım. Keza alanda da oldukça basit soruların yanı sıra direk olarak detay sorularda vardı herkes için hayırlı olsun.
-
@Sucuklu_Kahve hocam beklentiyi öyle bir yükselttiniz ki Alp dağlarında geziyor. Yanılmamanız temennisi ile..
-
@Sucuklu_Kahve eşi dostu bi yoklasan hocam tekrardan net bir bilgi alsan sürecin akibetiyle alakalı. Bizde sana bol bol dua etsek???
-
Lütfen çocuklarımızı pistten alalım @paretowilfredo
-
Vallahi geliyo galiba bu sefer
MB.. tarafından gönderilen son iletiler
-
Vallahi geliyo galiba bu sefer
-
@Werder_Veremem Kendi işin, menfaatin olmamasına rağmen o kadar uğraştın bağlantılarını kullandın, bildiğin ne varsa yazdın dostum artık yolun sonuna geldik emeğine sağlık Allah yolunu açık etsin.
-
Lütfen çocuklarımızı pistten alalım @paretowilfredo
-
@harezmi Haddini bil teneke. Üslubuna dikkat et.
-
Haftaya açıklanması güç ihtimal. Adamların gerek mülakatlar gerekse eğitimler olsun günlerdir otelde kurulu bir düzeni var sonuçta. Bu düzeni kaldırıp bir hafta sonra tekrar kurmak onlar içinde mantıklı olmayacaktır. Sırf burdan çıkarım yaparak bile bu hafta açıklanacağına emin olabilirsiniz.
-
@Vezir_Toynağı üstad ik çalışanlarından biri bugün açıklanmıcak dedi birde senin görüşlerini alalım?
-
@Sucuklu_Kahve eşi dostu bi yoklasan hocam tekrardan net bir bilgi alsan sürecin akibetiyle alakalı. Bizde sana bol bol dua etsek???
-
@Sucuklu_Kahve hocam beklentiyi öyle bir yükselttiniz ki Alp dağlarında geziyor. Yanılmamanız temennisi ile..
-
@Secondchance sayfalarında ilan edeceklermiş geri ödemenin nasıl olacağını
-
@Hattom aynı dertten muzdaribim hocam sağolasın