geçen sene sınavına girip elenmiş biri olarak oldukça zorlu bir sınav olduğunu ve puan konusunda cimri olduklarını söyleyebilirim 69 kişi için ilana çıkmışlar ama sınavı geçseniz bile sizi beğenmezlerse 5 kişi bile alabilirler ki en son alımda böyle bir durum oluştu. bunları göz önünde bulundurarak yukarıda arkadaşların dediği gibi eğer başvurup da gitmeyecekseniz başvurmayın lütfen diğer insanların hakkını yemiş oluyorsunuz yazık oluyor geçen sene de başvuranların yarısı gelmedi resmen sınava kurum da kendince önlem almış ve sınav başvuru dilekçesinin postayla gönderilmesini istiyor iyi yapmışlar bence böylece sınava girmeyecek adamların başvurmasını bir nebze de olsun engeller 89 puanla başvurmayacağım ben sınava girecek arkadaşlara başarılar diliyorum
duygu123asd
@duygu123asd
duygu123asd tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu Personel Alımı 2017-2
-
RE: 2017 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
@zenginmemur ya bir de ohal normal vatandaşı etkilemiyor diyorlar bddk spk sonuçları kaç aydır açıklanmadı kafayı yicem az kaldı. allah cezalarını versin artık be yapabileceğimiz hiçbir şey yok maalesef ülkede kurum mu kaldı gidip de hakkımızı arayalım
-
RE: 2017 KPSS Sonuçları Değerlendime Platformu
iktisattan 3 soruyu iptal etmişler ne kadar gerizekalı becereksiz insanlarsınız be daha doğru düzgün soruları bile hazırlayamıyorsunuz Allah belanızı versin haram zıkkım olsun aldığınız paralar 500 tl istemeyi bilyorsunuz ama reziller.tabi ülkede liyakat denen bir şey kalmayıp her yere torpille adamlarınızı sokarsanız olacağı bu daha bir sınavı bile yapamıyorsunuz beceriksizler
-
RE: Takasbank Uzman Yardımcısı/Müfettişlik Sınavı
ya neyi analiz ediyor bunlar en yüksek puandan en düşük puana göre sıralama yapmak bu kadar mı zormuş ????? anlaşıldı sadece sınav sonucuna göre çağırmayacaklar mülakata niye sınav yapıyorlar ki o zaman
-
RE: Takasbank Uzman Yardımcısı/Müfettişlik Sınavı
olumsuz mailleri kastediyor olabilirler zaten kaç kişi alacaklar ki olumlu olanlara aynı günde mail atmak bu kadar zor muymuş bunların nasıl bir sistemi var 1 ayda 5 yıl daha yaşlandım valla stresten
-
RE: Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı, Servis Görevlisi Alımı (2017)
ben de spk ve bddk mülakat sonuçlarını bekliyorum kaç aydır açıklanmıyor ben de girdim ziraatin sınavına kazanırsam gidicem tabiki de mülakata. valla bu işsizlikte kimseyi yadırgayaman sen niye girdin sınava diye işsizlik almış başını gitmiş millet napsın gençliğimiz çürüdü be
-
arkadaşlar ben yazmıştım burada daha önce, bu sene girdiğim hiçbir sınavın sonucu 1- 2 aydan önce açıklanmadı ohal güvenlik soruşturması vs yüzünden maalesef bunu da baya bekleyeceğiz gibi duruyor. bir de ohal normal vatandaşı etkilemiyor diyorlar .size tavsiyem sadece buna bel bağlamayın başvurabileceğiniz başka yerler varsa başvurun benim aylar önce girdiğim açıklanmayan sınav sonuçlarım var daha
-
forumdaki spk ve bddk konularına bakın bir de isterseniz kaç ay oldu hala açıklamadılar orda da kafayı yemek üzereyiz. bu sene çok değişik işler dönüyor resmen anlamadım hiçbir şey hayırlısı olsun herkes için ne diyeyim
duygu123asd tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu Personel Alımı 2017-2
geçen sene sınavına girip elenmiş biri olarak oldukça zorlu bir sınav olduğunu ve puan konusunda cimri olduklarını söyleyebilirim 69 kişi için ilana çıkmışlar ama sınavı geçseniz bile sizi beğenmezlerse 5 kişi bile alabilirler ki en son alımda böyle bir durum oluştu. bunları göz önünde bulundurarak yukarıda arkadaşların dediği gibi eğer başvurup da gitmeyecekseniz başvurmayın lütfen diğer insanların hakkını yemiş oluyorsunuz yazık oluyor geçen sene de başvuranların yarısı gelmedi resmen sınava kurum da kendince önlem almış ve sınav başvuru dilekçesinin postayla gönderilmesini istiyor iyi yapmışlar bence böylece sınava girmeyecek adamların başvurmasını bir nebze de olsun engeller 89 puanla başvurmayacağım ben sınava girecek arkadaşlara başarılar diliyorum
-
arkadaşlar mülakat tarihleri belli olduğunda buraya da yazar mısınız? ben de bakıyorum siteden ama gözden kaçırmayalım
-
RE: 2017 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
@zenginmemur ya bir de ohal normal vatandaşı etkilemiyor diyorlar bddk spk sonuçları kaç aydır açıklanmadı kafayı yicem az kaldı. allah cezalarını versin artık be yapabileceğimiz hiçbir şey yok maalesef ülkede kurum mu kaldı gidip de hakkımızı arayalım
-
@BluePhantom bu sınava özel bir çalışma yapmadım ben kpss bilgilerim tazeydı zaten. benim ingilizce full geldi o yüzden yüksek sanırım puanım
-
benim de 87 puanla portföy oldu başka kazanan var mı burda portföy yönetimini?
-
forumdaki spk ve bddk konularına bakın bir de isterseniz kaç ay oldu hala açıklamadılar orda da kafayı yemek üzereyiz. bu sene çok değişik işler dönüyor resmen anlamadım hiçbir şey hayırlısı olsun herkes için ne diyeyim
-
arkadaşlar ben yazmıştım burada daha önce, bu sene girdiğim hiçbir sınavın sonucu 1- 2 aydan önce açıklanmadı ohal güvenlik soruşturması vs yüzünden maalesef bunu da baya bekleyeceğiz gibi duruyor. bir de ohal normal vatandaşı etkilemiyor diyorlar .size tavsiyem sadece buna bel bağlamayın başvurabileceğiniz başka yerler varsa başvurun benim aylar önce girdiğim açıklanmayan sınav sonuçlarım var daha
-
@sonumut portföy yönetimini seçtim ben
-
valla benim de yds 97 toelf 105 ben de bir çok yerden elendim mezun olduğum okul da iyi.ayrıca kpssde geçen yıl bir çok puan türünde ilk 10da olan arkadaşım da benle aynı durumda ben de ne istiyorlar anlamış değilim. ingilizce konusunda da sevince ve gireceğiniz sınava yönelik çalışınca istediğiniz puanı alabiliyorsunuz bence. ben daha önce yurtdışına çıkmadım herhangi bir ingilizce kursuna falan da gitmedim
-
bu sene girdiğim hiçbir kurum 1 aydan önce ne sınav sonucu ne de mülakat sonucu açıkladı malum ohal süreci, güvenlik soruşturması vs. derken resmen aylarca sınav sonuçları bekledim . kaç ay önce girdiğim bddk mülakatı hala açıklanmadı o yüzden ziraat geçen senelerde 20 günde açıklıyormuş diye bu sene de 20 günde açıklanacağını sanmıyorum daha çok bekleyeceğiz gibi geliyor maalesef