@paretowilfredo üstat sana bir şey danışmak istiyorum.Benim tecilim 6 Haziran'da bitti ancak muhtemel sevk dönemi eylül sonu diyor.Atamada bi sıkıntı olur mu tecilin sona ermiş olması?
AltanTan tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
RE: Vergi Müfettiş Yardımcılığı 10. Promosyon Mülakat Süreci 2017
@zenginmemur evet hocam başla bitir yöntemini kullanıyorum ben.İlk başta ezber yaptım sonra bir bakmışımki öğrenmişim.Dediğiniz gibi bu sene biraz daha kolaydı sınav.İktisatı ben 1 yıldır kitaptan çalışmıyorum.Alıyorum elime kalemi kendi kendime anlatıyorum deli gibi
-
Arkadaslar öncelikle hayirli olsun.Degisiklikle birlikte 18 ay Ankaradayiz diyebilir miyiz?
AltanTan tarafından gönderilen son iletiler
-
Arkadaslar öncelikle hayirli olsun.Degisiklikle birlikte 18 ay Ankaradayiz diyebilir miyiz?
-
@zenginmemur evet hocam başla bitir yöntemini kullanıyorum ben.İlk başta ezber yaptım sonra bir bakmışımki öğrenmişim.Dediğiniz gibi bu sene biraz daha kolaydı sınav.İktisatı ben 1 yıldır kitaptan çalışmıyorum.Alıyorum elime kalemi kendi kendime anlatıyorum deli gibi
-
@zenginmemur ben sadece muhasebede ekstra olarak İlhan kılıcın monografisini aldım.Diğer derslere KPSS tarzı çalıştım(Dershane kitap ve fasiküllerinden).Tabi 2 yıllık bi birikim vardı.Mülakat kitapları ve kurum sınavı sorularını içeren kitapları tavsiye etmiyorum çok ezberci çünkü.Konuları ana hatlarıyla bilmek ve yorumlamak önemli
-
@BCd Zaten anayasa ve idare hukuku detaylı bakacağım.Hatta bugün anayasa başladım 2.5 ay sonra
Özel hukuk niyeyse çalışasım Yok hiç
-
Hali hazırda SGK denetmen yardımcılığına atandım.Ama Allah nasip ederde vmy asil listeye girersem bir dakika düşünmem SGK'dan muvafakat isterim.Zormuş kolaymış hiç umrumda değil.Ben iş öğrenmek isteyen biriyim.işimin en iyisi olmak isteyen biriyim.Zorlanacağımı biliyorum ama başarabileceğimden de eminim.Hadi yeterliliği veremedim diyelim direk özel sektöre yönelirim.Yeterliliği ver verme mevzuatın kralını öğreneceğimi düşünüyorum.Düz memurluğa geçiş yapmam.
Arkadaşlar mülakatta bölüm ağırlıklı mı soruyorlar?Ben maliye mezunuyum.Maliye konularına ağırlık vereyim diyorum.Özel hukuka çok bakmayacağım.Maliye ve muhasebe ağırlıklı çalışayım diyorum.Önerisi olan var mı bu konuyla ilgili?
-
21 Ağustos'ta bi 5 günlük tatile çıkmayı planlıyordum ama 2 aydır ders çalışmıyorum.mülakat tarihleri ne zaman belli olur? 2 ay sonra yapılacaksa tatile gideyim yoksa gitmeyip derse başlayım diyorum.
-
İlginiz için sağolun hocam.Ön görüşmeden kasıt ne tam olarak ne soruyorlar ve neye dikkat ediyorlar
-
RE: Vergi Müfettiş Yardımcılığı Sınavı(2017)
@paretowilfredo ön görüşme tam olarak nasıl gerçekleşiyor hocam ilk defa duydum.Derslerle alakalı soru soruluyor mu?
-
@paretowilfredo üstat sana bir şey danışmak istiyorum.Benim tecilim 6 Haziran'da bitti ancak muhtemel sevk dönemi eylül sonu diyor.Atamada bi sıkıntı olur mu tecilin sona ermiş olması?
-
@Hacettepe-Üniv. Anladım hocam teşekkürler.Bide benim tecil bitim tarihi 6 Hazirandı atama sürecinde sıkıntı oluşturur mu bu durum?