@wesley10 teşekkürler hocam
Rybczynski-59
@Rybczynski-59
Rybczynski-59 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: İçişleri Bakanlığı Sözleşmeli Büro Personeli Mülakat Soruları
@imrozdenizhan kardeş ben bağlı kuruluş 3 tane bulabildim sana zahmet şu 5 ini yazarmısın
-
RE: Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
@kizilderili hakkınızda hayırlısı olsun hocam , görevinizde başarılar
-
RE: 2017 PTT Sözleşmeli Personel Alımı
@Antimülakat çok sağol hocam yedekler gelirse tabi nasip , tedbir amaçlı araştırdım bende, başlamak lazım biryerden hayırlısıyla
-
@kizilderili hayırlı olsun hocam , görevinizde başarılar
-
@mahallesnafi sağolun hocam böyle şeyleri konusmakta başka arkadaslar için hoş olmayabilir aflarına sığınıyorum kusura bakmasın kimse ,(
Rybczynski-59 tarafından gönderilen son iletiler
-
@kizilderili hayırlı olsun hocam , görevinizde başarılar
-
@kizilderili hakkınızda hayırlısı olsun hocam , görevinizde başarılar
-
@kizilderili güzel bir yazı olmuş hocam teşekkür ederiz , hangi ildi sizin ?
-
RE: Askerlik tecili için yüksek lisans
@slytherin hocam antep ve sivasa gitmek gerekiyormu yoksa posta yolu ile kayıt olunabiliyormu acaba
-
@pozitifdışsallık teşekkürler hocam keşke ya ne bileyim kaçırdık bir dünya bazılarına kesin kayıtta şahsen gitmek gerekio da bazıları posta yoluylada oluyormuş sanırım onlarda. Denk getirsek süper olcak
-
@pozitifdışsallık hocam tezsiz neresi var şuan bildiğiniz başvurulabilecek?
-
@mahallesnafi sağolun hocam böyle şeyleri konusmakta başka arkadaslar için hoş olmayabilir aflarına sığınıyorum kusura bakmasın kimse ,(
-
@Antimülakat çok sağol hocam yedekler gelirse tabi nasip , tedbir amaçlı araştırdım bende, başlamak lazım biryerden hayırlısıyla
-
@mahallesnafi anladım hocam istifa edince eğitim masraflarını alıyorlarmıs bende bir haftadır araştırıyorum, istifa edip geçiliyormus sıkıntı olmaz dediler
-
İyi günler arkadaşlar ben gişe ve büro görevlisini asil olarak kazandım fakat sgk denetmenliğinde yedeklerdeyim ve yedekler 4-5 aya belli olur diyorlar , eğer ptt de işe başlarsam sgkya geçişte sorun olurmu bilgisi olan varsa yardımcı olabilirmi teşekkürler şimdiden