@zenginmemur bence sözlüye kalmış herkes aynı değildir.100 puanla,95 puanla kpss de derece yapmış biri ile 82 puan ile mulakata gireni eşit görmüyorum. Merkezi sistem yerlestirmede olduğu gibi atanmak yüksek puanının hakkıdır.Mulakatlara çağrılan aday sayısı ne kadar artarsa,adaletsizlik o kadar artiyo. Mülakat kalkmali,kalmıyorsa da en fazla 2 katı cagirilmalidir.
teftiş tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2017 SGK Müfettiş Yardımcılığı Alımı
-
Hocam,ust duzey burokrat ve sen orda mulakata gireceksin.Bence gevseklik ve laubalilik
-
Gençlik,simdi oturduk saydim, sayistayi kazanan 5 kisi var.tahminim gumruk mufettisliginden de 3-4 kisi olur
-
Ayrıca denetmenlikte o torpil yaptığı belgeli olan üç arkadasa da buradan hakkımı helal etmediii bir kez daha belirtmek isterim
-
@Te_go_çı evet hiç önemi yok malesef.20 puanlık fark 1 dk lik bi telefon görüşmesi ile kapanabiliyor.
-
RE: SGK TEFTİŞ 2000 Kişi
@İshack hahaa 7.pro mu arslan.78 lik 79 luk arslanlar:))Asıl arslanlar 2016 ve 2017 de ceko puanlarında derece yapanlardan.
-
Sınava bir hafta kaldı,ingilizce var,kpss den sonra peker calisamadim.Bende ciddi ciddi düşünüyorum girmemeyi. 500 liraya 4 gun tatil yaparim
-
Sınava herkes ankara istanbuldan gelmiyor.Trabzondan Karstan edirneden gelmek o kadar kolay olmuyor.insanlar para bulabileceğiniz, ya da ders çalışarak (ing) görebileceğini düşünebilir. Ayrıca ben kesin gitmicem de demedim büyük ihtimalle gidicem.O sınava başvurmak ta benim hakkım gidip gitmemek arasında tereddütte kalmakta.Eleştirilerinizi ancak hiç gitmeyecek halde başvuranlara,halihazırda müfettiş olup gitmeyecek olanlara falan yapin
-
Arkadaşlar geçen alım da sgk müfettiş yardımcısi olarak atanan tanıdığı olan yok mu bizi biraz bilgilendirse.Mülakat öncesi ev ziyareti oluyor mu? Mulakati nasil geciyor?sonuçlar açıklaninca ne zaman baslaniyo?Eğitim kaç ay duruyo v.s
-
RE: Vergi Müfettiş Yardımcılığı 10. Promosyon Mülakat Süreci 2017
Vmy olup ta yeterliligini yeni veren bi arkadas imla konustum bayramda,halinden çok memnun yetkili ve yeterlilik sinavlari öncesi idari izin veriliyormus.Birinde 2 ay birinde 3 hafta Yanlis hatirlamiyorsam.Sinavlara 3 ay kala sıkıstırsan rahat gecersin dedim.giris cikisislarda da turnike olsa da 9 da girip 5 te cikiyormus
teftiş tarafından gönderilen son iletiler
-
Tugrul hocadan rice edelim hep baraber,bi kez daha sorsun baskana
-
RE: 2017 GUY YEDEKLER
@aynr hocam 2.yedegim izmirde.3 yerden haber bekliyorum,olursa eger hic gitmiycem guya.
-
Hep birlikte soralim o halde @paretowilfredo da destk verir:)
-
Acaba baskana mi sorsak twitterdan ne durumda oldugunu.
-
Kimde varsa psylassin lutfen.Her turlu duyum olur
-
Arkadaslar kasim ayina girdik sayilir.Yeni ilanin da bu ay gelicek buyuk bi ihtimalle.Sonuclarda bu ay aciklanir insallah:)
-
Bence kasim 15 gibi aciklanir.Guvenlik sorusturmasi 2 ay surer tahmini
-
Arkadaslar,mulakatlar dort gun surdu ve bitti malumunuz.Simdi tam olarak kac kisinin gelmedigini tespit edelim isterseniz.Ben persembe gunu girdim ve 3 kisi gelmemisti o gun. (Kesin bilgi).Sizlerde hangi gun girdiginizi kac kisi gelmedigini yazarsaniz sayiyi tam tespit edebiliriz
-
Suan guvenlik sorusturmamiz devam ediyo arkadaslar.Tahminen ay sonuna kadar hepimizin bitmis olur.Ben kasim ayi ortasi gibi aciklanacagini dusunuyorum