Hocam inşallah... Bu sene sınav zor olduğu için bölümün taban puanının da düşeceğini umuyorum.Bu istediğim bölümü ilk sıraya yazacağım. Sonuçlar açıklanınca sizle tekrar iletişime geçeceğim , yardımlarınız için teşekkür ederim.
deniz.sarier06
@deniz.sarier06
deniz.sarier06 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: Ygs-1 2017 Sıralamalar nasıl olur ?
-
Ozaman sonuçların açıklanmasını bekleyeceğiz. Hayırlısı diyelim hocam..
Buarada 2013 2014 2015 sıralamalarına baktığım zaman bölümün baya düşük.450bin civarlarında sınav kolay olduğu için 2016 da sıralama 365bine inmiş.Ben bu sene yine 400bin bandına düşeceğine inanıyorum
deniz.sarier06 tarafından gönderilen son iletiler
-
İnşallah hocam.Ben de farkettim çevremdeki istatistik mezunları zamanında konya selçuğa bile 50 bil sıralama ile zor girmiş.Şuan hepsiyle iş imkanı hakkında konuştuğum zaman herhangi bir durgunluk yok dedi.Devlette zaten heryer sıkıntılı atama konusunda.Ama özel bankalarda rahat iş bulursun dediler.Ondan dolayı yazayım dedim ben de hocam..
-
Ankara içi olmazsa mezuna kalmayı düşünüyorum.Pek fazla istemiyorum ankara dışını.Gazi istatistik sıralama nasıl olurki bu sene acaba hocam
-
Hocam sıralamayı malesef 3 e düşürdüm.Şehir dışına gitmek istemiyorum.Sadece Hacettepe Ankara Gazi İstatistik yazacağım.Gazi istatistik kesin gelir dermisinz ?
-
Şöyle bir tercih listesi yaptım kendime ama olurmu bilmiyorum...
1-) Hacettepe İstatistik Bölumu
2-) Ankara İstatistik Bölumu
3-) Gazi İstatistik Bolumu
4-) Bilkent Bilgisayar Teknolojisi ve Bilisim Sistemleri 50Burslu
5-)Ege İstatistik
6-) Anadolu Üniversitesi İstatistikDaha fazla tercih yapmayı düşünmüyorum zaten başka yazacagim bolum yok .Eskisehiri de cok fazla istemiyorum .Eger gazi olursa mükemmel olucak
-
RE: İstatistik Bölümü İş imkanları
Teşekkür ederim hocam yardımların için tercih listemi oluşturduğum zaman sizinle paylaşacağım.
-
RE: İstatistik Bölümü İş imkanları
Hocam yardımlarınız için teşekkür ederim.Şöyleki bilgisayarla aram çok iyi puanım yüksek olsaydı onu yazacaktım zaten ingilizcem ise ileri düzeyde yabancı ülkelerde sorun yaşamıyorum .Matematik konusuna gelirsek uğraşmayı cok seviyorum fakat çok da ileri düzey değil onu geliştirmem gerek .Mf1 sıralamam 258 bin geldi .Gazi ise geçen sene 260 binle kapatmış eger girebilirsem çok güzel olur...
-
İstatistik Bölümü İş imkanları
Merhaba bu sene sınava girdim ve istatistik bölümü tutuyor .Ege dokuz eylül gazi gibi üniversiteler geliyor hatta siralama düşüşü olursa hacettepe bile gelebilir.Ama bölümü çok fazla bilmiyorum bilgisayarla da haşır neşir olduğum icin yazmak istiyorum .Ayrica ingilizcem de var .Yardimlariniz icin tesekkur ederimm simdiden
-
Hocam açacağim yeri bulamadım.Peki siralama olarak neresi gelir sizce?Paun dusmesi olurmu bu sene
-
Tesekkur ederim hocam nereye acacagim bu konuyu?
-
Evet mf4 siralamami 220k beklerken 260k gelmis Ygs 1 siralamam da diploma puaniyla hic cekilmemis ..Malesef alternatif bölümler arıyorum ve istatistik diye bir bölüm buldum hem de bilgisayarla haşır neşir bir bölüm.Mf1 sıralamam 258k hocam .Hacettepe ya da ankara gelme olasiligi varmi gazi istemiyorum cunku.Ya da bolum iyiyse izmirdeki universitelere gitmemi onerirmisiniz