Arkadaşlar herkese kolay gelsin uzun zamandır forumu takip eden birisi olarak artık bende bir fiil sizlerle bu süreci takip edeceğim hepimiz için hakkımızda hayırlısı olsun
mikromakro tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
@Priss hocam çok sağolun bilgilendirmeniz için çalışmak için bir moral oldu
mikromakro tarafından gönderilen son iletiler
-
Arkadaşlar herkese iyi çalışmalar . Mülakatta sıralamada son 20 kişi içerisindeyim muhtemelen son saatler mülakata gireceğim . Mülakatlar saat kaç civarı son bulur saat 5 ten sonra 6 ya 7 ye sarktığı oluyor mu ? Dönüş bileti almadan önce danışmak istedim . Geçmiş yıllarda mulakat tecrubesi olan arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim .
-
RE: Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı, Servis Görevlisi Alımı (2017)
Arkadaşlar herkese iyi çalışmalar ziraat katılım uzman yardımcılığı ve servis görevlisi maaşları hakkında bilgisi olan var mı ? Bilgilendirebilirseniz çok sevinirim hepimizin hakkında gönlümüze göre hayırlı olan olsun.
-
@Priss hocam çok sağolun bilgilendirmeniz için çalışmak için bir moral oldu
-
RE: Dgs'den hukuk okuyanlar devam zorunluluğunu ciddi manada problem etmeyen üniversiteler hangileri? Birebir deneyimi olanlar acil yardım
Aynı konu için bende takipteyim istanbulda ki üniversitelerle ilgili bilgisi olanlar bilgilendirebilirse sevinirim özellikle devam durumuyla ilgili
-
RE: Mali Hizmetler Uzman Yrd. - 2017 (Duyum başlığı)
@paretowilfredo anladım sağolun hocam cevap verdiğiniz için hayırlısı olsun
-
RE: Mali Hizmetler Uzman Yrd. - 2017 (Duyum başlığı)
Herkese iyi çalışmalar arkadaşkar. Mali hizmetler sınavına daha önce hic girmedim olası 250 kişilik bir alımda ilk 5000 icin kesin diyebiliriz peki bunun dışında sıralama ne kadar sarkar p48 6900 sıralama için şansım varmıdır ? 2000 kişi sarkar mı sıralamalar gecen yıllarda nasıl olmuştu ? Konuyla ilgili tecrübeli arkadaşlar yardımcı olabilirmi?
-
@aycan hoşbulduk hocam Allah hepimize sabır versin bu bekleyiş sürecinde
-
Arkadaşlar herkese kolay gelsin uzun zamandır forumu takip eden birisi olarak artık bende bir fiil sizlerle bu süreci takip edeceğim hepimiz için hakkımızda hayırlısı olsun