Maaşı süper falan değil ne yazık ki dostlar; yeni başlayan bir kontrolör yardımcısı ~4000 lira alıyor, net. Belki yukarıda bahsedilen meblağ harcırah dahil tutardır ama realist olalım ki harcırah cebinizde kalmaz. Dün bölge birliği müdürüyle görüştüm epey bi süre, laf arasında gelir uzman yardımcısı olduğumu söyleyince başvurmayın dedi bi an heyecanla. Kurumun rahatlık ve kendi içindeki -kesinlikle sadece kendi içindeki- saygınlığı dışında bir artısı yok. İlk 2.5 yıl yeterlilik süresi; bu süre boyuncu müfettişler nezdinde tüm Türkiye'de turnelere çıkıyorsunuz, bölge içerisinde değil tüm Türkiye’de. Aile birliği ve dirliği için olumsuz. Beni düşündüren de asıl bu oldu. Sonrası amiyane tabirle maddi ve manevi açıdan rahat bir meslek. Yılın %70’e yakını bulunduğunuz ilde geçiyor. Velhasıl; bu gönderi şevkinizi kırmasın lütfen ben oraya kadar gitmişken başvurdum ve iş yerimde huzursuz olduğum için gireceğim, siz de girin. Allah çalışmanın karşılığını hakkıyla verendir.
AlicenapSayha
@AlicenapSayha
AlicenapSayha tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: Tarım Kredi Kooperatifleri Kontrolör Yardımcısı Alımı
-
RE: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
...Ve sonunda beklenen açıklama geldi! Allah’ım şükürler olsun!
“Sayın Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcısı Adayları; kazananları açıkladığımız listeyi kaybettik biz, fotokopisi çekilmek üzere bir köşeye koymuştuk ama bulamıyoruz aylardır.”
-
RE: İzlenmeden ölünmesi gereken filmler
Uzun süreli bir ilişkiyi ardımda bıraktım, sevdiğim kadınla gittiğim restorandan alıp cüzdanıma koyduğum şeffaf ambalajlı kürdanı görünce bile ağlamaklı oluyorum ama onunla çok romantik bir gecede izlediğim Eternal Sunshine of the Spotless Mind filminden nefret ediyorum. Senaryo, konuların bağlantısı, görüntü yönetmenliği vs. tam bir hayal kırıklığı. Hayal kırıklığı diyorum çünkü bi insan film tavsiyesi aratmaya görsün hemen bu film tavsiye edilir... İzlemeden ölün, günahınız çoksa zaten ahirette size izleteceklerdir.
-
RE: • 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
Soru kitabı olarak Themis'in Nisan basımını alanlar var mı? Tecrübeleri nelerdir? Kas vs Themis?
-
RE: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
@Çetin Her iki puan sıralamam da 100-150 arası hocam. Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin.
-
RE: 15. Dönem Rekabet Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (2017)
hakaret sebebiyle kaldırılmıştır.
-
RE: Tarım Kredi Kooperatifleri 10 Müfettiş Yardımcısı Alımı
@AndOne Âh! Gözümden kaçmış. Teşekkür ederim.
-
RE: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
‘Ben sadece duyduğumu sizinle paylaştımcılar' lütfen bu ayeti bir kez okuyun da biz de huzur bulalım siz de:
“Ey iman edenler! Eğer bir fâsık size bir haber getirirse onun doğruluğunu araştırın. Yoksa bilmeden bir topluluğa kötülük edersiniz de sonra yaptığınıza pişman olursunuz.”[49/HUCURÂT-6]
AlicenapSayha tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 2018 SGK Müfettiş Yardımcılığı Alımı
Dostlar selam herkese. Meslekte, maaşın yanı sıra ikramiye ve teftişler neticesinde kurumun maddi kazanımından pay verildiği duyumumu teyit edebilecek var mı?
-
RE: • 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
Soru kitabı olarak Themis'in Nisan basımını alanlar var mı? Tecrübeleri nelerdir? Kas vs Themis?
-
RE: Komiser yardımcısı alımı 2018
Pazıdaki dövme sorun teşkil eder mi? Üniformanın kolunun bitimiyle aynı hizada, tam sınır yani ve elbette sanitken değil ama hareket halinde görünüyor.
-
Dostlar, ev görüşmesi için aranan var mı?
-
‘Ben sadece duyduğumu sizinle paylaştımcılar' lütfen bu ayeti bir kez okuyun da biz de huzur bulalım siz de:
“Ey iman edenler! Eğer bir fâsık size bir haber getirirse onun doğruluğunu araştırın. Yoksa bilmeden bir topluluğa kötülük edersiniz de sonra yaptığınıza pişman olursunuz.”[49/HUCURÂT-6] -
Maaşı süper falan değil ne yazık ki dostlar; yeni başlayan bir kontrolör yardımcısı ~4000 lira alıyor, net. Belki yukarıda bahsedilen meblağ harcırah dahil tutardır ama realist olalım ki harcırah cebinizde kalmaz. Dün bölge birliği müdürüyle görüştüm epey bi süre, laf arasında gelir uzman yardımcısı olduğumu söyleyince başvurmayın dedi bi an heyecanla. Kurumun rahatlık ve kendi içindeki -kesinlikle sadece kendi içindeki- saygınlığı dışında bir artısı yok. İlk 2.5 yıl yeterlilik süresi; bu süre boyuncu müfettişler nezdinde tüm Türkiye'de turnelere çıkıyorsunuz, bölge içerisinde değil tüm Türkiye’de. Aile birliği ve dirliği için olumsuz. Beni düşündüren de asıl bu oldu. Sonrası amiyane tabirle maddi ve manevi açıdan rahat bir meslek. Yılın %70’e yakını bulunduğunuz ilde geçiyor. Velhasıl; bu gönderi şevkinizi kırmasın lütfen ben oraya kadar gitmişken başvurdum ve iş yerimde huzursuz olduğum için gireceğim, siz de girin. Allah çalışmanın karşılığını hakkıyla verendir.
-
RE: 2018 Kaymakamlık Sınavı
@mulkihakim Kardeşim şu bahsettiğin 150 syf İnsan Hakları notunu beninle paylaşabilir misin; özelden mailimi atayım.
-
Dostlar; ilanı doğru mu okuyorum, 70 üstü alan herkes giriyor mu şimdi sınava?