Re: 2017 Üniversitelerin Başarı Sıralamaları
Ts1 de ek puansız 119 bin, ek puanlı 361 puan ile 3331.sıradayım .okul öncesi ve özel eğitim istiyorum gelir mi lütfen birşeyler söyleyin çok karamsarım .
Ek puanlı 361 puan normal sıralamada kaç bine denk geliyor arkadaşlar bi bilginiz varsa lütfen paylaşır mısınız?
zeynep küpeli
@zeynep küpeli
zeynep küpeli tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
Lys ts1 sıralamam kaç binde
-
RE: okul öncesi öğretmenliği
@Agor aynen hocam çok tercih edilen bölümler geçtiği için bu yıl TS puan bölümüne bende korkuyorum açıkçası. Teşekkür ederim hocam bu arada
zeynep küpeli tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: Sosyoloji
@Antimülakat Hocam sonuçlar tekrar açıklanmış ama ben yöksis e giremiyorum yardım eder misiniz link atabilir misiniz
-
@Antimülakat tahmini okul öncesi ve özel eğitim kaçla kapatır hocam ,görüşünüz nedir ?
-
@Agor aynen hocam çok tercih edilen bölümler geçtiği için bu yıl TS puan bölümüne bende korkuyorum açıkçası. Teşekkür ederim hocam bu arada
-
@Agor 70 bin gelir mi hocam ve ilk tercih olarak nereye yazabilirim
-
RE: Lys ts1 sıralamam kaç binde
@raskolnikov tamam hocam yardımlarınız ve yorumlarınız için çok çok teşekkür ederim inşallah herşey gönlümüzce olur
-
Kız meslek lisesi 2014 çocuk gelişimi mezunuyum . Özel eğitim ve okul öncesinden ek puan geldi . 2012 den sonra mezun olanlara ek puan gelmiyor benim bu sıralamam 2012den önce mezun olup ek puan alanlar arasında sanırım
-
Ek puansız 119bin ek puanlı 3331. Sıradayım. Hangisine bakıcam şimdi hocam ben
-
Lütfen yardımcı olur musunuz ösym'nin yayınladığı 2017 sayısal bilgilerde de 360 ve üzeri alan kişi sayısı 21 bin civarında . şimdi benim sıralamamam 21 de mi