@Antimülakat Hocam aynen Gazi imalat teknoloji fakültesinde ama iş alımında buna dikkat ediyorlar mı yani mühendislik fakültesi mezunlarını işe alıp teknoloji fakültesi mezunlarını geri plana atma gibi?
s.gulcen tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: Bir istatistik ilk sınıf ögrencisinin dramı
s.gulcen tarafından gönderilen son iletiler
-
@Nameless Hocam şu an istatistik mezunu bir iktisat mezununun girdiği yerde çok rahat çalışabilir diye biliyordum yanlış mı
-
@raskolnikov Hocam bankada çalışmak gibi bir hayalle zaten bu bölümü yazdım ama şu devlet kadrosu işi felan iyice ortada kaldım
-
@Antimülakat Her türlü sıkıntıdayım yani valla hocam zaten millet elinde diploma işsiz dolaşıyor ama bende kendimi göz göre göre ateşe atmak istemiyorum
-
@Antimülakat Hocam çok teşekkür ederim
-
@raskolnikov Hocam peki şimdi istatistik mezunu olsam kamuda rahat iş bulabilir miyim tabi gerekli sınavlardan geçerli puanı aldıltan sonra
-
@Antimülakat Hocam aynen Gazi imalat teknoloji fakültesinde ama iş alımında buna dikkat ediyorlar mı yani mühendislik fakültesi mezunlarını işe alıp teknoloji fakültesi mezunlarını geri plana atma gibi?
-
@raskolnikov Hocam fizik dersim iyi fakat siz şimdi kamuda alım sıfır deyince gözüm iyice korktu verdiginiz bilgiler için çok teşekkür ederim
-
Bir istatistik ilk sınıf ögrencisinin dramı
Iyi geceler şu anda Hacettepe istatistik bölümü okuyorum ilk senem bitti açıkcası hiçde iyi bitmedi kaldığım ders sayım çok. Merkezi yatay geçiş ile Gazi imalat mühendisliğine geçmek istiyorum ama çok kararsızım istatistikten mezun olup iş bulamamaktan korkuyorum bu yüzden mühendislik istiyorum ama çevremde Hacettepeden Gaziye geçmem taraftarı değil ne yapacağım hiç bilmiyorum