Hazırlanmaya başlarken guy olsun benim olsun demiştim. Çok şükür ki nasip oldu. Hala inanamıyorum. Arada bi listeye girip tekrar bakıyorum iş başı yapmadan da kendimi daha inandıramıcam sanırım: )
issi.35 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakat Kazananlar
-
@guydemapusant bizi burdan dairelerimize mi yönlendirecekler bi fikriniz var mı
-
RE: Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
İlan bekle sınav sonucu bekle mülakat bekle. Bi iftar saatine yakın bu kadar heyecanla bekliyordum şimdi bir de gib çıktı. Sabrı öğreniyoruz böyle böyle dostlar
-
RE: Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
Bende de web alert kurulu ama benimkisi bildirim vermedi bugünden de benim pek ümidim yok gibi. Cuma günü vur kaç yapacaklar bence itirazlar için en azından haftasonu geçer ortalık yatışır diye düşünüyolardır belki de. Son duyuruları takip ettiğimde öyle bir izlenim oluştu
-
Memurlar. net te yapılan yorumlarda 5 ay 6 ay güv soruşturması bekliyoruz diye yorum yapanlar var umarım bizde öyle olmayız.
-
@by123 bende pek itibar etmeyip şüpheyle yaklaştığımdan iletinin paylaşıldığı insta hesabını takip ettim bazı yorumlarında o da muhtemel ocak demiş. Burda bir arkadaşta ocak demişti hatırlıyorum. Ama bakalım içeriye girmeden işlerin nasıl yürüdüğünü pek anlayamayacağız sanırım: )
issi.35 tarafından gönderilen son iletiler
-
@guydemapusant bizi burdan dairelerimize mi yönlendirecekler bi fikriniz var mı
-
@by123 bende pek itibar etmeyip şüpheyle yaklaştığımdan iletinin paylaşıldığı insta hesabını takip ettim bazı yorumlarında o da muhtemel ocak demiş. Burda bir arkadaşta ocak demişti hatırlıyorum. Ama bakalım içeriye girmeden işlerin nasıl yürüdüğünü pek anlayamayacağız sanırım: )
-
@by123 istanbul için bir arkadaş aralık bitmeden ilk grup çağırılacak demiş ancak bilgilerin doğruluğunu zaman gösterecek.
-
Nerden baksan Kurum sınavını beklemek 1 yılımızı aldı yine gruplar halinde işe başlama olursa göreve başlama istanbul son gruba kalanlar için kurum sınavından itibaren nerdeyse bir yılı alacak bu gidişle hazırlıklı olalım istanbul bekleyenler
-
Elimde geçici mezuniyet belgesi var süresi 1 yıllıktı ancak süre doldu. Herhangi bi sorun yaşar mıyım ? Evrak teslimi yapan arkadaşlardan bu durumda olan var mıydı?
-
Merak ettiğim bir konu var. İstanbul için 1 Aralık a kadar süre verilmiş. Ne kadar çabuk götürürsek güvenlik soruşturması için süreç başlar mı yoksa 1 Aralık a kdr beklenilip mi süreç başlar ?
-
@guydemapusant hocam peki ya bayanlar ? Mülakata gittiğimiz gibi takım mı yoksa klasik pantolon bluz kombin mi yapalım
-
@burcuburcu, içinde söyledi: 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakat Kazananlar
@issi-35 şu an her kurumda güvenlik soruşturması 5-6 ay sürüyor ama bu konuda hızlandırıcı bir çalışma yapılacak.
Evet bende o haberin yorumlarında okumuştum.
-
@aslizilyet milli savunma bakanlığı na sivil memur olarak başvuranlardı sanırım sağlık bakanlığına merkezi atamayla girenlerde yine bekliyorlarmış yapılan yorumlardan gördüm yine birebir tanık olduğum bir olay değil yanlış anlaşılmasın.
-
Memurlar. net te yapılan yorumlarda 5 ay 6 ay güv soruşturması bekliyoruz diye yorum yapanlar var umarım bizde öyle olmayız.