muhasebe ve iktisatta 40 soruya 50 dk yetmeyebilir. kötü olmuş bence. sınava 4 ay kala bu değişikliklerin yapılmasını doğru bulmuyorum.
Riekerink BEY
@Riekerink BEY
-Marmara Üniversitesi
-Ekonomi Bakanlığı
Riekerink BEY tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: KPSS Alan Bilgisinde Soru Sayıları Arttırıldı (2017-KPSS)
-
RE: Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
ya başlicam yds sine. puanım 93 sıralamam 26 ve bu ilana başvuramıyorum.
-
RE: İş Müfettiş Yardımcılığı mülakatı aylardır neden açıklanmıyor.
@Antimülakat İş Müfettiş Yardımcılığı mülakatı aylardır neden açıklanmıyor. içinde söyledi:
@Riekerink-BEY sonuç umarım olumludur hocam, beklediğinize değmiştir.
hocam oldu çok şükür.size ve tercihini yap ailesine de ayrıca çok teşekkür etmek istiyorum. iibf lilerin sorunlarını eksiksiz dile getiren, sınav ve mülakatlar konusunda insanlara çok yardımcı olan bi platform. Bu işin öncüsü olan @Antimülakat ve @paretowilfredo dan Allah razı olsun.
-
RE: FİLM ÖNERİLERİ TAVSİYELERİ
Bence motivasyon için bu forumdaki herkesin Will Smith'in başrolünü üstlendiği Umudunu Kaybetme filmini izlemesi lazım.
-
RE: Kültür-Sanat / Bugün hangi kitaptan kaç sayfa okudunuz? Okuduğunuz kitaptan bir bölüm/anekdot paylaşır mısınız?
Kardeşim konu güzel. Forum gittikçe güzelleşiyor
-
RE: 21-28 Mayıs 2017 Kamu Personeli Seçme Sınavı(KPSS) İstişare Bölümü
@paretowilfredo üstad, haklısınız deyip ama ile devam edilecek bir durum yok. henüz hangi kurumun hangi puan türüyle alacağı belli değilken kimsenin herhangi bir oturumu eleyip o oturuma girmeme lüksü yok malesef. ve ben sınav ücretiyle birçok sınava başvurma arasında bi ters orantı olduğunu düşünmüyorum.
-
RE: FİLM ÖNERİLERİ TAVSİYELERİ
@Phoenix aynen ya ben her mülakata gitmeden önce o sahneyi izliyorum.
-
İş Müfettiş Yardımcılığı mülakatı aylardır neden açıklanmıyor.
26 Aralık 2015 te yazılı sınavına girdiğimiz, yazılı sınav sonucu 6 ay sonra Haziran 2016 da açıklanan ve mülakatları Temmuz 2016 da tamamlanan iş müfettiş yardımcılığı mülakatı neden açıklanmıyor. bu konuda bilgisi olan var mıdır?
@paretowilfredo @Antimülakat -
@Antimülakat malesef acı gerçeği gayet güzel özetlemişsiniz.
-
@Antimülakat İş Müfettiş Yardımcılığı mülakatı aylardır neden açıklanmıyor. içinde söyledi:
@Riekerink-BEY sizi tebrik eder, meslek hayatınızda başarılar dileriz, olumlu olmasına ty ailesi olarak ayrıca sevindik, ilerleyen dönemde meslekle ilgili soruları olan arkadaşlarımıza mesleki tecrübelerinizi aktarabilirseniz ayrıca memnun oluruz:)
İnşallah hocam
Riekerink BEY tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 21-28 Mayıs 2017 Kamu Personeli Seçme Sınavı(KPSS) İstişare Bölümü
@paretowilfredo üstad, haklısınız deyip ama ile devam edilecek bir durum yok. henüz hangi kurumun hangi puan türüyle alacağı belli değilken kimsenin herhangi bir oturumu eleyip o oturuma girmeme lüksü yok malesef. ve ben sınav ücretiyle birçok sınava başvurma arasında bi ters orantı olduğunu düşünmüyorum.
-
@kismetnasip hocam soru sayısı tabiki önemli. İktisatta 30 soru soruluyorken faktör piyasasına calisilmiyordu.şimdi ona da çalışmak gerekecek. Muhasebede maliyet muhasebesi çıkabilir. Yani soru sayısı arttıkça konular dallanip budaklanacak.
-
muhasebe ve iktisatta 40 soruya 50 dk yetmeyebilir. kötü olmuş bence. sınava 4 ay kala bu değişikliklerin yapılmasını doğru bulmuyorum.
-
RE: ÖSYM'nin KPSS Yeni Puan Sisteminin Ayrıntılı Analizi!
Alan derslerinin ağırlığının arttığı puan türlerinde (ör. p12 iktisat %60 gy %20 gk %20) gk gy nin de ağırlığı artmış. gk gy daha da önemli hale gelmiş oldu mu sizce? @paretowilfredo
-
@vega İş Müfettiş Yardımcılığı mülakatı aylardır neden açıklanmıyor. içinde söyledi:
@Riekerink-BEY tebrik ederim, hayırlı olsun
Teşekkür ederim
-
@Riekerink-BEY sizi tebrik eder, meslek hayatınızda başarılar dileriz, olumlu olmasına ty ailesi olarak ayrıca sevindik, ilerleyen dönemde meslekle ilgili soruları olan arkadaşlarımıza mesleki tecrübelerinizi aktarabilirseniz ayrıca memnun oluruz:)
İnşallah hocam
-
@Riekerink-BEY sonuç umarım olumludur hocam, beklediğinize değmiştir.
hocam oldu çok şükür.size ve tercihini yap ailesine de ayrıca çok teşekkür etmek istiyorum. iibf lilerin sorunlarını eksiksiz dile getiren, sınav ve mülakatlar konusunda insanlara çok yardımcı olan bi platform. Bu işin öncüsü olan @Antimülakat ve @paretowilfredo dan Allah razı olsun.
-
RE: İÇİŞLERİ BAKANLIĞI DERNEKLER DENETÇİ YARDIMCILIĞI ALIM İLANI
Arkadaş nedir bu böyle. Artık 90 üstü almakta yetmiyor. Ya desinler ki biz kesinlikle alım yapmicaz ya da ilanlar gelsin. Yoksa artık 95+ almak gerekecek.
-
@Antimülakat @paretowilfredo üstadlar çalışma bakanlığında bi kıpırdama var sanki. DPB açıklandı, SGK denetmenliği açıklandı, SGK müfettişliğinin yazılı kısmı açıklandı. iş müfettişliğinin de yakın zamanda açıklanacağı söyleniyor.özellikle pareto hocam sen ÇSGB nin bi biriminde çalışan biri olarak var mı iş müfettişliğiyle ilgili bi malumat. ?
-
RE: ÖZELLEŞTİRME İDARESİ BAŞKANLIĞI Uzman Yardımcısı Alım İlanı
Benim işletmeciler arasındaki sıram 62 idi başvurmadim. Sıra bana kadar gelirse çok üzülürüm.