TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    1. Ana Sayfa
    2. clash
    C
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 1
    • İleti 21
    • En İyi 2
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

clash

@clash

2
    İtibar
    393
    Profil Görüntülemeleri
    21
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

clash Takip etme Takip Et

clash tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020

Aklıma binbir türlü şey geliyor . Sınavda yanlış sorular sorulması başlı başına hata. Sınav sonuçlarında oynama yapmak için bilerekmi sorular ve cevaplar yanlış düzenleniyor acaba diyorum. Sorular kontrolden geçmiyormu nasıl yanlış şıklar ve sorular sorulabilir bu bir değil iki değil ki kaçıncı defa güven kalmadı. Yapacak birşey varmı derseniz yok. Yazıklar olsun demekten başka birşey kalmıyor. Malum birilerinin girmesi isteniyor kadrolar peşkeş çekiliyor birilerinin hakkını yiyecekler acımasızlar ne diyeyim bilemiyorum . İtiraz etmek istiyorum bende . Hakkımı yiyen her kimse helal etmiyorum hiçbirşekilde ki ben bunları yapan kişilerin ne müslüman olduğuna ne öbürtarafa inandığını düşünmüyorum ço yazık çok

KPSS A içinde yayımlandı
      C
      clash
    • RE: HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)

@maliyeci07 yüksek rakamlar istifa önleme amaçlı korkutma olabiliyor. başlangıç eğitimi aldığım için 800 ödedim. altı ay sonra bir eğitim daha oluyor ona katılan arkadaşların ortalama 1800 ödediğini duydum. bu rakamlar servis görevlisi için geçerli. uzman yardımcılığının eğitimi 1 hafta daha fazla sürüyor miktar o zaman iki katına çıkabilir.

DİĞER içinde yayımlandı
      C
      clash

clash tarafından gönderilen son iletiler

Aklıma binbir türlü şey geliyor . Sınavda yanlış sorular sorulması başlı başına hata. Sınav sonuçlarında oynama yapmak için bilerekmi sorular ve cevaplar yanlış düzenleniyor acaba diyorum. Sorular kontrolden geçmiyormu nasıl yanlış şıklar ve sorular sorulabilir bu bir değil iki değil ki kaçıncı defa güven kalmadı. Yapacak birşey varmı derseniz yok. Yazıklar olsun demekten başka birşey kalmıyor. Malum birilerinin girmesi isteniyor kadrolar peşkeş çekiliyor birilerinin hakkını yiyecekler acımasızlar ne diyeyim bilemiyorum . İtiraz etmek istiyorum bende . Hakkımı yiyen her kimse helal etmiyorum hiçbirşekilde ki ben bunları yapan kişilerin ne müslüman olduğuna ne öbürtarafa inandığını düşünmüyorum ço yazık çok

KPSS A içinde yayımlandı
      C
      clash
    • RE: 2020 ilgöç uzman yardımcılığı mülakatları

KPSS A içinde yayımlandı
      C
      clash

83 doğruda bende var. 83 ile mülakata kalıp kalamayacağım konusunda şüpheye düştüm

KPSS A içinde yayımlandı
      C
      clash
    • RE: YTB 2019 Uzman Yardımcısı İlanı

@ank3435 teşekkürler hocam bende gördüm şimdi aynı ünvan kadroları içim müteakip sınava giremez demişler

KPSS A içinde yayımlandı
      C
      clash

@ank3435 hocam bir sonraki sınavdan kastı ihtisas memurluğumu ya da sonra olacak aday meslekmi farkediyormu bu durumda

KPSS A içinde yayımlandı
      C
      clash

66 ile geçememişim nasıl itiraz edebiliriz

KPSS A içinde yayımlandı
      C
      clash

Arkadaşlar yeri değil ama gördüğüm dışişleri sınavını takip edenler var dışişleri sınavına girmezsek bir yaptırımı varmı

KPSS A içinde yayımlandı
      C
      clash
    • RE: DIŞİŞLERİ BAKANLIĞI ADAY KONSOLOSLUK VE İHTİSAS MEMURLUĞU GİRİŞ SINAVI İLANI - 26.09.2019

Yds puanimi getir dediginde getirmiyor ve basvuru yapamiyorum. Ayni sorunu yasayan varmi. Google Chrome kullaniyorum.

KPSS A içinde yayımlandı
      C
      clash

60 ile elemeyi gecmisim bende. Yazili sinavimin degerlndirilecegi yaziyor. Dil ingilizce.

KPSS A içinde yayımlandı
      C
      clash

@Kortej siyah ayida 3. sırada bir bal yiyordu. O yuzden bende hata olabilecegini dusunuyorum.

KPSS A içinde yayımlandı
      C
      clash