94 sonrası şartıyla ilanlar çıkmaya başlamış.. Vay be
Kortej tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: Albaraka Türk Müfettiş Yardımcısı İlanı
-
RE: Karadeniz İhracatçı Birlikleri 1 uzman yardımcısı alacak
Aynı anda sadece 1 TİM ilanına başvurulabiliyor, geçmiş senelerde kaç puanla kapattıklarını bilemiyoruz. Giren var mı, başvuruları neye göre yapıyorsunuz
-
RE: Batı Akdeniz İhracatçı Birlikleri Uzman Yardımcısı ve İdari Memur Alım İlanı
@asımus bu üç senelik sözleşme olayını bilmiyordum, sanırım bazı birliklerde nispeten düşük puanla mülakata kalınma sebebi bu. Arama yapılması çok mantıklı çünkü zaten 2 defa elenme hakkım var diyerek mülakata girmeyenler oluyor, keşke tüm kurumlar arayabilse. Hakkınızda hayırlısı olsun
Kortej tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 2019 Türkiye Kalkınma ve Yatırım Bankası Uzman Yardımcısı Alım İlanı
Yani görünürde tek şart yaş. Dil belgeniz yoksa da banka sınav yapıyor. Bölüm yok. Tecrübe vs şartı yok. Alım neye binaen olacak acaba
-
RE: Köyceğiz Belediyesinin saçma sapan bir ilanı
Bu bir de düzeltme metni.. yanlış anlamayın yani üzerinden geçip yanlışlarını düzeltmişler..
-
RE: Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı Uzman Yardımcısı Alım İlanı 2019
@ege hocam ben başvurunun ilk günlerinde bile alıyordum o uyarıyı, bence siz de muhakkak pc deneyin
-
RE: Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı Uzman Yardımcısı Alım İlanı 2019
@ege mobilden ben de alıyorum aynı uyarıyı. Pc ye geçtim düzeldi
-
RE: Batı Akdeniz İhracatçı Birlikleri Uzman Yardımcısı ve İdari Memur Alım İlanı
@asımus bu üç senelik sözleşme olayını bilmiyordum, sanırım bazı birliklerde nispeten düşük puanla mülakata kalınma sebebi bu. Arama yapılması çok mantıklı çünkü zaten 2 defa elenme hakkım var diyerek mülakata girmeyenler oluyor, keşke tüm kurumlar arayabilse. Hakkınızda hayırlısı olsun
-
@asımus hocam bilgilendirme genel anlamda iş ile mi ilgili idi yoksa mülakat süreci ile mi?
-
RE: Albaraka Türk Müfettiş Yardımcısı İlanı
94 sonrası şartıyla ilanlar çıkmaya başlamış.. Vay be
-
RE: YTB 2019 Uzman Yardımcısı İlanı
@clash haklısınız hocam, onu atlamışım. Gevendi sanırım. Soruları açıklamalarını umuyorum
-
RE: YTB 2019 Uzman Yardımcısı İlanı
@clash birinin ilk yediği balı diğeri son yemiştir. Ayçiçeği i aynı anda yemişler. Her iki ayı Ayçiçeği ıhlamur ve lavantayı ardışık yemiş. Boz ayı beşinci sırada kestane yemiş. Her ikisi de geven balı ile lavanta arasında iki ayrı bal yemiş. Soruda yanlışlık olabileceğini düşünüyorum