Bende yeni eş durumuna başvuran birisiyle konuştum, eşinizin kesintisiz olarak 360 gün sigortalı olması gerekiyor dedi. Bir de sizin de önce 1 yıllık asaletinizi tasdik ettirmeniz gerekiyor diye ekledi. Şimdilik bunları öğrenebildim @hope
messikundia tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
messikundia tarafından gönderilen son iletiler
-
Arkadaşlar merhaba, bir konuda sizden bilgi almak istiyorum. Bir başka kuruma geçmek istesem henüz daha 1 hafta çalışmış olmamdan dolayı muvafakat vermeme gibi bir durum olabilir mi?
-
Acaba Sgk Denetmenliğinde dil tazminatıyla ilgili bilgisi olan var mı ? Sanırım kurumdan kuruma değişen bir sistem var bu konuda
-
Bende yeni eş durumuna başvuran birisiyle konuştum, eşinizin kesintisiz olarak 360 gün sigortalı olması gerekiyor dedi. Bir de sizin de önce 1 yıllık asaletinizi tasdik ettirmeniz gerekiyor diye ekledi. Şimdilik bunları öğrenebildim @hope
-
Herkese merhaba, öncelikle atandığınız şehirleriniz hayırlı olsun.
Benim sorum eş durumuyla ilgili olacak, biraz kendimce araştırdım fakat tam emin olamadığım için sizlere danışmak istedim. İnşallah gelecek yıl evlenmeyi planlıyoruz fakat müstakbel eşimin eczanesi var ve taşıması mümkün değil, bu nedenle biraz endişeleniyoruz acaba bu konuda beni bilgilendirebilir misiniz, şimdiden teşekkür ederim.