Geçen yıllarda sınava giren arkadaşlarım soru sorma tarzlarıyla ilgili bilgi verirse cok makbule geçer.
Özellikle bankacılık kanunundan tmsf ye ilişkin hükümlerden mi sorulmuş merak ediyorum.
avukatım tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2019 TMSF Fon Avukatlığı Alım İlanı
-
RE: Ziraat Bankası 50 Avukat Alım Süreci
@av.ssualp 34 mevduat bankaları finansal kiralama yapamaz
-
@av.ssualp maşallah hocam baya azaltmıssınız
avukatım tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 2019 TMSF Fon Avukatlığı Alım İlanı
Geçen yıllarda sınava giren arkadaşlarım soru sorma tarzlarıyla ilgili bilgi verirse cok makbule geçer.
Özellikle bankacılık kanunundan tmsf ye ilişkin hükümlerden mi sorulmuş merak ediyorum. -
RE: Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı, Servis Görevlisi Alımı (2017)
@av.ssualp hocam alım yapılacağını söyleyen arkadaşa da bankada çalışan herhangi biri söylemistir onlara mail gibi bişey geliyo sanırım bende avukat alımı olacağını şartlar belli olmadan bankada çalışan birinden ogrenmistim
-
@av.ssualp @pek12 hakkımızda hayırlısı olsun artık hocam kaç gündür soru ve cevaplarla cebellesip durduk valla insallah 'mülakat ne zaman olur'un cevabını da beraber ararız
-
@av.ssualp hocam dediginiz soruda sıklarda hacizli mallar paraya cevrilmisse masaya dahil olur gibi bişey var mıydı ben bi soruda bunu işaretledim ama hangi soru halen bilmiyorum
-
@pek12 hocam o zaman bende onu isaretlemisimdir
-
@pek12 tanıdık geliyo hocam ama ayrı bi soru muydu yoksa bi sorunun şıklarından biri miydi ondan emin degilim
-
@pek12 aynen hocam ne isaretledigimi bile hatırlamıyorum o soruda
-
RE: Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı, Servis Görevlisi Alımı (2017)
@AdemSimit hocam en çok bu soruyu merak ediyorum herkes farklı bi yol izlemiş bende kesişme noktalarından cıkarım yaptım 4 şıkta 6 kesişme noktası vardı birinde 4 kesişme noktası bende onu işaretledim
-
@pek12 sadece iki sık hatırlıyorum hocam müdürlerin ücretlerinin belirlenmesi ve esas sözleşmenin değiştirilmesi
-
@av.ssualp valla kafam allak bullak oldu benimde yarına kadar tamamlamak için soru uydurup sizleride inandırabilirim