Allah aşkına sınava başvurup da gitmeyecek varsa ya da ingilizcesi kötü olan varsa boş yere başvurmasın lütfen puanı sınırda olan bir çok arkadaş var ve sırf bu başvurup da gitmeyenler yüzünden sınava giremiyor lütfen biraz düşünceli olun
gerha tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu Personel Alımı 2017-2
-
RE: BDDK Murakıplık, Uzmanlık Alım İlanı (2017)
bu kurumların amacı nedir allah aşkına ya gerçekten değişik işler dönüyor bu sene 7 aya yakın borsa mülakat sonucunu bekledim ben de. bddk sonuçlarının hala açıklanmaması çok ilginç gerçekten sabır diliyorum hepinize valla.
-
RE: 2017 Aralık HALKBANK Müfettiş Yardımcısı, İç Kontrolör Yardımcısı, Uzman Yardımcısı ve Servis Görevlisi Alım İlanı
soru kitapçıklarındaki hatalara değinmiyorum resmen alanda 48. sorudan sonra tekrar 48. soru geliyordu mesela. biz burda toplanıp sınav hazırlasak katbekat daha kalitelisini yaparız insanların hakkını yemeye utanmıyorlar resmen bizden bir sürü şey bekliyorlar ama daha doğru dürüst bir sınav bile hazırlayamıyorlar sonra neden beyin göçü oluyor diye yakınıyorlar al işte bu yüzden
-
@andone hocam geçen seferki bddk uzman yardımcılığı sınavına 200 kişi başvurmuşken sınava sadece 55 kişi gelmiş insaf yani biraz madem gelmeyecekler ne diye başvurup insanların hakkını yiyorlar millet virgüllerle kaçırıyor
-
RE: Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı, Servis Görevlisi Alımı (2017)
@monet ben de baktım çoğu sakarya üni kocaeli üni gibi üniversitelerden mezunlar ben de boğaziçiliyim mülakatım da çok iyi geçti elenme sebebimi torpil olarak görüyorum bunun da başka bir açıklaması olamaz torpilli adam da ben torpille kazandım demez herhalde. neyse hakkıyla torpilsiz bir şeklide kazanan arkadaşlar vardır elbette onları tebrik ediyorum başarılar diliyorum
-
@impressiveunit hocam daha ne kadar arttırılsın ya adamlar zaten yarım gün çalışıp bizlerin kazanamayacağı maaşlar alıyorlar stres yok baskı yok çoğu niteliksiz dediğiniz gibi matematiği ingilizcesi bizden çok kötü olan bir çok öğretmenle karşılaştım daha -de/da ekini doğru kullanamayan türkçe öğretmeni mi olur? türkiye gibi bir ülkede oluyor işte biz de anca kpssde dereceler yapalım zorlu kurum sınanvlarını mülakatları geçelim 90 küsür yds puanı alalım ama 4bin tl maaş alabilirsek sevinelim yazık valla
-
RE: 2017 Aralık HALKBANK Müfettiş Yardımcısı, İç Kontrolör Yardımcısı, Uzman Yardımcısı ve Servis Görevlisi Alım İlanı
@bluephantom teşekkür ederim ziraate diyecek bir lafım yok artık Allah'a havale ettim. Sınav beklediğim gibi geçti müfettişlik için girmiştim ben büyük ihtimalle mülakata kalırım diye düşünüyorum artık hayırlısı. Yalnız bu sınav değil bddk sonucunu da bekliyorum spkda da mülakatım var ama o da belli olmadı hala
-
@turizmci yds puanın 90 ama ydsden bin kat daha kolay olan ziraatin ingilizcesini yapamıyorsun sallıyorsun iyiymiş o da. biz seni tutmayalım canım zaten o istediğin 1500tlye bir sürü iş bulursun burada vakit harcama boşuna. neyse bu muhabbeti daha fazla uzatmayacağım isteyen gider istemeyen gitmez mülakata. umarı sizin gibi sınavı geçemeyenlere de daha sonradan mülakat daveti olur ne diyeyim
-
@shady1 hocam bddk spk derken teftişte de beraberiz
hadi bakalım önce hangisi sonuçlanacak
-
@jamiryoo ben sana söyleyeyim arkadaşım niye elendiğimizi bugün baya bununla uğraştım kazananların isimlerine baktım googleda bir çoğunun instagram profilinde malum partinin gençlik kolları üyesi olduğu yazıyor evet mührünün basılı olduğu pusula vb. gibi paylaşımlar var referansın yoksa istediğin kadar uğraş başarılı ol en iyi okullardan mezun ol hiçbir işe yaramıyor
gerha tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: Sermaye Piyasası Kurulu Uzman Yardımcısı Alım İlani(06 - 07 Mayıs 2017)
Allah verdikçe veriyor
hadi hayırlı olsun herkese
-
@shady1
haberleşiriz zaten herhangi birinde denk geliriz illaki
-
@shady1 hocam bddk spk derken teftişte de beraberiz
hadi bakalım önce hangisi sonuçlanacak
-
müfettişlikte taban puan 62 uzmanlıkta 50 şaka gibi resmen puanlar buradaki çoğu kişi kalmıştır mülakata
-
@lessismore soruları pek fazla hatırlayamıyorum ama genel kültür ve hukuk dışında pek fazla yanlışım çıkmayacak diye düşünüyorum
-
@bluephantom teşekkür ederim ziraate diyecek bir lafım yok artık Allah'a havale ettim. Sınav beklediğim gibi geçti müfettişlik için girmiştim ben büyük ihtimalle mülakata kalırım diye düşünüyorum artık hayırlısı. Yalnız bu sınav değil bddk sonucunu da bekliyorum spkda da mülakatım var ama o da belli olmadı hala
-
@hattorihanzo ahahahaah artık gülüyorum valla her defasında aynı şeyi söylüyorlar bırakın ne zaman açıklarlarsa açıklasınlar artık belli ki bir şeyler çeviriyorlar haftaya aradığınızda da bu hafta içi yetiştirmeye çalışıyoruz ama diğer haftaya sarkabilir falan derler
-
@donniebrasco tercih sırası önemsiz olsaydı sadece bir tercih yapardık diye düşünüyorum ben öyle müfettişlik uzmanlık falan diye sıralatmazlardı ama bu netlerle uzmanlık bile gelmiyorsa baya yüksek kapattı demektir
-
@donniebrasco biz de ona şaşırdık hocam zaten size yalan söylüyorsunuz demedik ki bu sınava göre netler gayet yeterli gibi duruyor bu netlerle ben kazanılır diye düşünmüştüm
-
@donniebrasco bu netlerle nasıl giremiyorsunuz anlamadım