@black Hocam ben aradım sgkyı suan için feragat etme şanşınız yok dediler, ancak isminiz listede yer alırsa o zaman feragat hakkınız doğuyor dediler.
kenyes tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
RE: Göç Uzman Yardımcılığı ilanı 2018
Arkadaşlar bu hafta içi inşallah vmy açıklanacak. muhtemelen en az 200 kişi alınır diye düşünüyorum. Vmy yi kazanan arkadaşlarda göçe başvurmaz herhalde yani en azından ben kazanırsam başvurmam. Bu yüzden @RootofAllEvil bence başvur sonra pişman olabilirsin. Hatta sgk falan açıklanırsa bu sınav ilgöçten de daha aşağı kapatabilir.
-
RE: Spor Genel Müdürlüğü Müfettiş Yardımcısı Alım İlanı 2017 (15 Kişi)
Arkadaşlar bu sınav bu hafta açıklanır mı, bilgisi olan var mı? Gerçekten artık bu bekleme işi kabak tadı vermeye başladı. Ne sınavlar açıklanıyor, ne mülakatlar nede ilanlar geliyor. ..
-
RE: Spor Genel Müdürlüğü Müfettiş Yardımcısı Alım İlanı 2017 (15 Kişi)
Arkadaşlar sınav sonuçları ne zaman açıklanacak, bilgisi olan var mı?
-
RE: Vergi Müfettiş Yardımcılığı 10. Promosyon Mülakat Süreci 2017
Ben sabahtan siteye girmiştim henüz açıklanmamıştı, şimdi giremiyorum. Muhtemelen bugün açıklanacak.
-
Yarın büyük gün mü acaba???
-
arkadaşlar nüfus cüzdanının başkanlıkça onaylanmış örneğini mülakata gittiğimiz zaman kurumdan mı yaptıracağız? noter tarafından onaylanmış örneği değil herhalde?
-
arkadaşlar bu mülakat tarihleri ne zaman acıklancak.? Bide acıklama ile mülakat taarihleri arasında kaç gün olur? Tecrübeli yada bilgisi olan arkadaşlar var mı?
-
RE: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
arkadaşlar 2. komisyon için 25. sıradaki bir kişi ne zaman mülakata alınır? İl dışından ona göre gelmeyi planlıyorum.